goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vakkundig en vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in het verleden wel netter en correcter geholpen. De laatste verandering is voor de winkel geen verbetering.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, behulpzaam en goed werk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd prima service!

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het maken van de afspraak ging heel soepel, handig dat dit via de website kan. Vervolgens werd ik nog gebeld omdat er een vraag was over de afspraak. \r\nIk werd vriendelijk ontvangen en mocht blijven wachten terwijl mijn auto gerepareerd werd (onder genot van koffie en wifi, dus dat was prettig). \r\nEr werd goed overlegd over de reparatie van de auto en hij doet het weer goed. Al met al dus goed geholpen. De prijs vind ik lastig in te schatten, aangezien ik niet goed weet wat deze reparaties elder gekost zouden hebben. \r\nIk ben erg tevreden over mijn bezoek bij de garage en zal hier weer terugkomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn zeer tevreden over de benadering en de betrokkenheid van het personeel. Het hele proces van zoeken naar de juiste auto is zeer prettig verlopen. De Beer heeft er een tevreden klant bij!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht ik had een afspraak die 2 weken geleden had gemaakt en heb er 2 uur zitten wachten op en kleine onderhoudsbeurtje van mijn auto terwijl ik diabetes bent en moest spuiten. Er kwamen mensen gewoon de garage binnen en die werden gelijk geholpen terwijl ik daar zit te wachten. Ik vindt het gewoon een associaal persoon die achter die bali stond. Is het soms dat ik een buitenlander bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf M\'n eerste bezoek was een prima ervaring. Prettig ontvangen en klantgericht. Gelijk een nieuwe auto besteld, dat zegt genoeg, denk ik!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuw verfrissend bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontvangst prima goed overleg met klant duidelijke uitleg over het probleem.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voorheen, kon je op de reperatie/onderhoud wachten. Na brengen en op afspraak begonnen ze er gelijk eraan.\r\n\r\nNu maak je een afspraak, wordt er nog gevraagd of ik erop kan wachten. Met de ervaring dat ze er gelijk aan beginnen. Blijkt achteraf dat het nog uren kan duren. Er is geen leenauto, wel een fiets om thuis te komen.\r\n\r\nIk hoor maar niks (5 uur later), dat ik zelf bel. Wordt er geantwoord; o krijg net de sleutels.....!? Ik rij terug, waar ik nog 25 minuten moet wachten, omdat de factuur niet klopt en dat het pinnen in het andere gebouw is.\r\n\r\nde extra werkzaamheden, ivm met tikken en kraken dashboard. Is alleen even naar gekeken, maar qua tijd moet ik zelf een andere afspraak maken. Maar wordt verder niet over gesproken of gevraagd...\r\n\r\n- zorg voor genoeg leenauto\'s - of spreek af, (wanneer het kan) waarnaar je gelijk begint. Zodat erop gewacht kan worden en de auto nog gebruikt kan worden, wanneer nodig. en geen leenauto nodig is.\r\n\r\n- als de eigenaar eraan komt, om de auto te halen. Zorg dat je alles klaar hebt aan facturen, zodat men niet hoeft te wachten. \r\n\r\n- Zorg dat er gepint kan worden op locatie, slecht wanneer je vanaf 1 januari open bent en men moet er voor lopen, door diverse gebouwen.\r\n\r\nEr is gedaan wat nodig was, maar de klanten service is slechter geworden.\r\n\r\nMvg M van der Kaap

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig en professioneel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en klantvriendelijk

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam