goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke ontvangst.... Duidelijke uitleg en meedenkend

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Internetafspraak werkte niet goed; kreeg geen reply op mijn gemaakt afspraakverzoek op aan mij verzonden mail door Kia De Beer.\r\nZet pas iets in werking, wanneer het ook echt goed werkt!\r\n\r\nVerder prima afhandeling van zaken m.b.t. garagewerk en contact via showroom.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve ervaring. Geen onaangename verrassingen over wat er tijdens de APK of onderhoudsbeurt wordt gevonden. Gewoon kort contact en overleg. Prettig en klantgericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de overgang van de vorige dealer heb ik bijzondere goede ervaring thans met \"de Beer \".

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Krijgen een email over een garage afspraak, waar wij niets vanaf weten, vervolgens melden wij dit netjes dat wij van niets weten.\r\nEn enige reaktie blijft uit vanuit garage de Beer.\r\nDaarnaast waren wij geintresseert in de nieuwe fiat cabrio, nee wij bellen u echt. NIET DUS...!\r\n\r\nNiet echt een manier van communiceren met je klanten.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer na overname. Indruk koud en kil. Even wennen, zo anders

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, netjes te woord gestaan, duidelijke uitleg.\r\nKwam voor nieuwe ruitenwissers en een lampje vervangen.\r\nKom zeker terug bij dit bedrijf.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de garage moet je vertrouwen hebben, bij de Beer heb ik dat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruitenwisser achter was niet in orde. Je zou verwachten dat dit door jullie gemeld zou worden tijdens apk keuring.\r\nNummerplaten waren niet geborgd. Zou je verwachten dat ze geborgd zouden zijn bij aankoop. Kwam er zelf onlangs achter.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede eervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn, dat ik direct , zonder afspraak langs kon komen om mijn kapotte lampen te laten vervangen. Ook een korte wachttijd. Ook een goede service om even mee te kijken bij het koppelen van mijn mobiele telefoon.\r\nEnige opmerking is de vraag of de prijs van de lampen niet te hoog is. 15 euro voor 2 stuls. In de winkel zag ik doosjes met een set Philips lampen voor nog geen 4 euro.\r\nOpmerking bij aanschaf nieuwe auto: Net als e vorige keer is het geen must, maar wanneer er een mooie aanbieding voorbij komt zou het een optie zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen zijn opzich goed. Een prima contact met Michael Kauwen. Alleen Michael was verrast om mij te zien op het afgesproken (en bevestigd) tijdstip. Hierdoor is de auto niet afgetankt met de afgesproken 20 liter brandstof. Ik heb daar vanmorgen een mail over verstuurd aan Michael maar nog geen reaktie ontvangen. Ook werd de code van de radio nagestuurd.(geen probleem hoor1)
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er was wat misgegaan qua uitnodiging voor beurt en andere activiteiten. Maar dit is heel goed opgelost! Ook de prijsopgaaf van vorig jaar die mij was gegeven voor nieuwe banden is ondanks de wat hogere nieuwe prijs aan mij doorberekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, uiterst vriendelijk personeel....prima!!!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend