Goede snelle service

Netjes geholpen, goede afhandeling en lekkere koffie...

Tevreden klant

Prima service, komt afspraken na.

Ik wordt altijd netjes geholpen

Als ik een onderhoudsbeurd heb voor mijn kia rio houden ze mij netjes op de hoogte van de reparatie en onderhoud. Ik ben te vreden met hun kwaliteit.

keurige garage goed geholpen

Door het wegvallen van de dealers op Voorne Putten en Hoekse Waard noodgedwongen op zoek gegaan naar een andere dealer. Telefonisch keurig geholpen met het maken van een afspraak. Ook in de garage alles naar wens alleen het updaten van de navigatie duurde iets langer dan (2,5 uur) dan gecommuniceerd.

Kapotte airco gelukkig prima gerepareerd voordat we op vakantie gingen.

Kan beter!

Auto weggebracht naar filiaal Dordrecht om airco te repareren. Einde van de dag opgehaald en de airco werkt weer. Wel direct een brandend lampje van motormanagement. Contact met de dealer maar eerstvolgende mogelijk dat er naar gekeken kan worden is vijf weken later. Moet ik op vakantie naar het buitenland met een brandend lampje die aangeeft dat er iets niet goed is met de motor. Het voelt niet goed om met de auto op vakantie naar het buitenland te gaan als je auto niet in orde is. Volgens medewerkster van Kia kon het lampje geen kwaad.

Reparatie niet helemaal goed.

Na reparatie airco ( verdamper) rammelt het dashboard en zit er enigszins scheef in. Onderhoud niet volgens afspraak uitgevoerd. Nu moet ik dus weer nieuwe afspraak maken.

Vriendelijke vlotte service door voor mij deskundig personeel.

Na de bovenstaande zin is dit overbodig, jammer.

Starten van de motor is anders geworden.

Voor de service was het starten van de motor, ongeacht hoe lang hij had stilgestaan, een kwestie van seconden, sleutel omdraaien, broem... Nu duurt het best lang, de starter motor moet best lang draaien voordat de motor start. Het verschil valt echt op.

Nette service

Geen problemen.

Duidelijk, punctueel en service gericht

Gewoon goede service

Vriendelijk personeel en service naar behoren uitgevoerd

Geweldige service

Ik was zomaar zonder afspraak even langs de garage gegaan omdat mijn lampje van de bandenspanning brandde: ik moest even wachten, maar was toch nog redelijk snel aan de beurt. Vervolgens werd er geconstateerd dat er een spijkertje in één van de banden zat. Na een heerlijk cappuccino kon ik weer naar huis. Kortom, een geweldige en bovendien zeer vriendelijk service

Goed soepel geholpen.

Super klantvriendelijk van A tot Z .

Goede Garage

Men is eeg behulpzaam.

Goede service.

Vooraf een afspraak gemaakt voor een kleine beurt waarbij ik kon wachten. Netjes ontvangen, prima werkruimte en aardige medewerkers die koffie brengen tijdens het wachten. Heel tevreden.

Fijn autobedrijf, denkt met je mee. Vriendelijke medewerkers, behulpzaam.

nette en professionele service

eerste keer snel en goed uitgevoerd auto was zelfs schoon van binnen

Goed deskundig en betrouwbaar.

Correcte behandeling

Goed en vlot

Ben goed en vlot geholpen. Alleen de afspraak was lang geleden gemaakt omdat jullie geen plek hadden.

Erg tevreden

Tevreden

Goed geholpen

Niet vriendelijk

Breng mijn auto altijd naar Rotterdam,daar zijn ze zeer klantvriendelijk. Voor een keertje naar Dordrecht gebracht,kreeg een stinkende auto,geen koffie aangeboden,en heb zelf 4 keer moeten bellen om te kijken of de auto klaar was,puntje bij paaltje kreeg ik ze om 17:20 te pakken met als antwoord ja hij is klaar maar schiet u op we gaan om 18:00 dicht! Dus nooit meer naar Dordrecht!

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam