• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vroeger was ik een klant van Indumij. Zo\'n overname is wel even wennen. De receptionist is altijd een belangrijke spil, nu na Indumij ook receptionist Rene weg is, wacht ik even af met het geven van mijn mening.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een verademing hhoe aardig de receptioniste was en hoe prettig je geholpen werd\r\nSuper\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed en super snel. Onduidelijkheden zijn keurig uitgelegd. (Klein tipje; als iemand besluit om te wachten tijdens de APK en kleine beurt is het fijn als er een kopje thee of koffie aangeboden wordt. Nu heb ik er na een tijdje zelf om gevraagd.)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam toch weer bij jullie terecht na 4/5 auto s\"bij andere \r\nDealers te hebben bekeken zag ik deze Peugeot staan bij jullie .Ik kwam tot een besluit om bij jullie deze auto te kopen om dat een goede service en uitstraling en gesprek met de verkoper mij deed besluiten deze auto te kopen .En daarbij vind ik auto De Beer een klantvriendelijk Autobedrijf ook toen ik belde voor wat kleine dingen van mijn Peugeot word ook opgelost .Zeer klantvriendelijk dus ,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie snel en goed afgehandeld\r\n

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben teleurgesteld in de betrouwbaarheid van de garage, er was teveel berekend en ik werd benaderd over de banden en dat klonk zo dramatisch dat ik een vervelend gevoel er bij kreeg.\r\nAlles is weer recht gezet, maar toch..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vervangen distributieriem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn vorige dealer ging verhuizen. Dus werd ik ergens anders verwezen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot op heden altijd goed geweest.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het veel geld. Iedereen zei dat ook en ook al snel 2 nieuwe banden voor. Ik weet niet of jullie nou zo duur zijn dan? Ook zag ik gisteren dat rubber achteruit wisser los hangt. Jammer dat jullie dit niet hebben opgemerkt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer persoonlijke benadering en daarom vriendelijk personeel. Je bent geen nummer. Heldere informatie en professioneel en deskundige medewerkers. Doen hun uiterste best om goede kwaliteit te leveren en op de koop toe een schone auto terug! Fantastisch......

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto voor kleine beurt bij jullie gebracht. Ik vind het geen Service dat ik zelf de navigatie moet updaten, terwijl ik deze navigatie bij de (Splinter nieuwe) auto heb gekocht. Waarom moet je zelf aanmelden om je hulp Service weer te krijgen, dit was voorheen niet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden met uw bedrijf.\r\nAlles is vooruit gezegd en wanneer er andere zaken te voorschijn zouden komen tijdens de apk werden we gebeld over de kosten .

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam