Goede en vriendelijk service

Niets aan toe te voegen.

Uitstekende service

Ik word heel netjes ontvangen, ik krijg, pak zelf op dit moment, iets te drinken en wacht rustig af tot de auto klaar is. Krijg als de auto klaar is een uitleg wat aan de auto gedaan is en als je auto instapt is deze gewassen en gestofzuigd. Heerlijk!!

is goed

goed geholpen

Prima service.

Heel goed geholpen.Top service.Vriendelijk personeel.

Nette en snelle service..

Prima volgens afspraak.

Alles prima geregeld volgens afspraak.

Perfecte service

Mijn ervaring sinds ik het merk Kia Proceed rij is heel goed.

Correcte nette service

Afspraak en tijdstip correct wachttijd voor een beurt exact de tijd die werd aangegeven.

Volgende keer graag de oude ruitenwissers mee terug geven voor gebruik tijdens de 1 week wintersport !

heel goed

je wordt op correcte wijze geholpen.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Gewoon goed.

Geen bijzonderheden, vriendelijk geholpen. Zoals altijd....

Goede en snelle service

Zoals ik de afgelopen jaren gewend ben een goede en snelle service.

Waardeloos

Als vaste klant laat ik mijn Kia onderhouden bij Kia de Beer in Rotterdam-Zuid. Keer op keer worden gemaakte afspraken niet goed verwerkt. Telefonisch doorgegeven mankementen blijken ineens weer niet op de werkbon te staan, men wil mij vervolgens laten betalen voor iets wat service is. Gevolg onderdelen zijn niet aanwezig, waardoor ik dus twee dagen zonder auto zat. Laatste opdracht was simpel. Kleine beurt, APK, en bandenwissel. Plus een sensor in de koppeling moest worden vervangen. Bij de APK wist men mij te melden dat er een achterbankgordel was gescheurd kosten(250 euro) maar ik gebruik die gordel niet eens. Men ging kijken of er iets was te regelen uit coulance, nou ze hebben de gordel genaaid, kosten €190,00. Volgens mij is die gordel niet genaaid maar ben ik zelf genaaid. Ook was er een pro forma gestuurd, en wat blijkt ook de definitieve factuur, ondanks coulance was weer hoger dan de pro forma. Al bij al is dit voor mij de druppel die de bekende emmer doet overlopen, ben helemaal klaar met dit bedrijf. Jammer

1 1/2 maand oude Kia e Niro al 3 weken defect

Mijn 1 1/2 maand oude Kia e Niro is al 3 weken defect door kapotte omvormer Heb een Picanto als vervangend vervoer Vervolgens worden mails niet beantwoord, bij we. Telefoontje weet men ook niets. Dit is erfelijk.

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Tevreden

Tevreden over alles

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit autobedrijf is perfect .\r\nEen half jaar geleden een 2e hands auto daar gekocht en kreeg last van de koppeling , ze hebben het daar bekeken en omdat ik weinig kilometers had gereden na de aankoop werd er besloten dat het nog onder de garantie viel . Ik vindt het heel netjes van hun , er zijn maar weinig autobedrijven ( die ik tot zover heb meegemaakt ) die zo fatsoenlijk zijn tegenover hun \"nieuwe\"klanten . echt een dikke 10
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, fijn geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service en altijd goed geholpen grote plus!!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij, professioneel, vakkundig, meedenkend en vriendelijk.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Kia Dordrecht een Kia Picanto gekocht. Ben zeer tevreden over hoe we zijn ontvangen en zijn geholpen. Ervaren mensen die weten waar ze over praten. Zeker aan te raden om een bezoek te brengen wanneer u op zok bent naar een nieuwe auto.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service door vriendelijke behulpzame medewerkers. Bij dit bedrijf staat de service op nr.1. \r\nIk ben al 8 jaar klant bij dit bedrijf vanaf de aanschaf van mijn 1e auto. Een erg leuke occasion. Super service. Nu net een nieuwe kia gekocht en wederom super geholpen en perfecte service.

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK