Uitstekende service, vriendelijk en behulpzame medewerkers, goede ontvangst prachtige showroom en heerlijke koffie.

goed geholpen

ik vind primma

Op tijd en correct

Communicatie verliep erg slecht!

Deze keer erg ontevreden over de service. Gevraagd naar prijsopgave repareren of nieuwe radio; nooit gehad. Daarna paar keer over gebeld. Nieuwe banden waren niet op voorraad, zou nieuwe afspraak krijgen. Kreeg mail met afspraak 31 december ‘21.uiteindelijk zelf gebeld na twee weken; banden waren al lang binnen. Installeren zou half uur duren. Anderhalf uur zitten wachten. De prijsopgave die ik uiteindelijk kreeg voor de radio was veel hoger dan bij een ander bedrijf. Ik heb korting gekregen omdat ik aangaf dat er veel fout was gegaan maar had niet de indruk dat het iemand iets kon schelen. Had liever gehad dat er serieus naar geluisterd was dan een standaard korting te krijgen.

Eilandjesorganisatie, geen samenwerking, geen overleg

De organisatie geeft het ons het gevoel dat het merk zichzelf wel verkoopt, op zich zou dit ook kunnen maar door de houding zal dit in praktijk kunnen leiden tot eenmalige verkoop en geen vervolg aankoop door de klant. Met houding bedoel ik actieve en positieve klantbetrokkenheid, bij het eerste bezoek in september, bleven verkopers (geen relatiebeheerders) achter hun nagenoeg niet toegankelijk bureau zitten. Zelf maar binnen gestapt. Bij vertrek, na aanschaf, hadden we eigenlijk al spijt van de koop, puur op basis van enthousiasme dat ontbrak. We kregen "gelukkig" wel te horen hoe druk ze het hadden en dat het eigenlijk dus wellicht slecht uitkwam dat wij (ik en werkgever) er waren. Later, ergens in december, langs geweest om een aanvullende aanbieding winterset te bestellen (tijdens software update). De strip voor de achterbumper was er niet, moest besteld worden en ik zou gebeld worden als deze binnen was. Later in december wederom langs geweest voor een klacht (schurend geluid linksvoor), konden niets vinden, zou niet erg zijn en aangezien het een elektrische auto is, hoor je meer geluiden werd mij duidelijk gemaakt. Tja! Gelijk navraag gedaan voor de strip of die binnen was. Welke strip?? Er zal wel ergens een steentje gezeten hebben, we kunnen niets vinden dus zal het wel over zijn. Mocht het helaas niet laten horen aan een werkplaatsmedewerker. En jawel, het geluid was nog steeds aanwezig. Dan maar eens de kwaliteitsafdeling bellen, die kwamen met een goed voorstel door op vrijdag 12 februari maar de auto bij mij thuis op te halen. Zouden ze gelijk luisteren en de auto mee naar de zaak nemen om het te herstellen en de strip te plaatsen. Mijn prive adres doorgegeven en de planning bevestigd! Vrijdag 12 februari: auto opgehaald (wisten mijn adres niet), zelf de auto zaterdag opgehaald, klacht zou opgelost zijn, strip geplaatst. Heden: klacht nog niet opgelost, strip geplaatst. Op zoek naar een andere Kia dealer!

zelfs onder corona , goede service

wachten op vervangen van banden. Bij service balie diverse malen koffie aan geboden en even een praatje gemaakt.

Goede informatie en klantvriendelijk

Klantvriendelijk en goed geïnformeerd

Geen klachten

Goede behandeling

Prima Service

Rubber van achterruiterwisser was gescheurd en ik werd gewoon tussendoor even geholpen ondanks dat het erg druk was. Super!

Goede ervaring

Koplamp kapot kon tussendoor komen. Pech dat dag erna andere kant kapot was en weer tussendoor + arbeidskosten voor hun rekening genomen.

Dure lamp.

Goede service, zoals altijd, maar wel prijzig; een koplamp verwisselen voor bijna 20 euro. Ik schrok van de prijs. Ik ben altijd tevreden over jullie, maar voor deze handeling beveel ik jullie niet aan.

Vlot geholpen

Kapotte accu werd snel vastgeteld en vlot vervangen

Goede communicatie, snelle service

Top bedrijf niets is teveel

Nemen de tijd voor je klacht goede services wil eigenlijk een tien geven maar een tien kan enkel gegeven worden als het bedrijf gerobotiseerd is

Gewekdig

Uitstekend!

Super service

Prima liep volgens afspraak

Uitstekend 10

Klein probleempje,snel en gratis verholpen.

Alles verloopt naar behoren!

Prima!

Perfecte service

Ik kwam onlangs voor een winterbeurt en stapte buiten de gestelde datum binnen bij de receptie. Toen ik de situatie uitlegde dat dit niet zo goed uitkwam op die datum werd ik gelijk a la minuut geholpen en reed ik 90 min later kompleet verzorgd weer weg inclusief de zeggenschap dat mijn accu niet meer goed was en is vervangen. Dat noem ik nu een zeer tevreden klant zijn Ben blij met de beer Mvg J.Abma

Prima en snelle service!

Vanwege de sneeuwval op dinsdag gebeld voor een winterbandenwissel. Op woensdag 8:00 kon ik hiervoor al terecht. Prima service dit!

Ik kon een wachtafspraak maken en het probleem was binnen 15 minuten verholpen.

Uitstekend.

Prima verzorgd !

Perfecte service wachtruimte prachtig vriendelijk.

Je wordt hier gewoon goed en eerlijk geholpen. De 7 jaar garantie is echt zo.

prima afspraak

makkelijk afspraak te maken.

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam