Snel zomer check uitgevoerd

Kon snel afspraak maken voor zomercheck De check was snel uitgevoerd.

Uitstekende en klantvriendelijke service.

Geen verplichting

vlotte correcte sevice

voor mijn klacht, motorstoring, kan ik tussendoor terecht. auto werd meegenomen om uit te lezen. een update is verricht en binnen 45 minuten stond ik weer buiten. vlotte correcte service van Kia de Beer

heel mooi en snel

aardig persoon in klantenservice

Klein mankement werd snel ingepast in de planning voor de volgende dag en ook de zomercheck werd gelijk uitgevoerd. Kers op de taart was een auto van binnen en buiten gereinigd. Klasse!

tijdens wachten is de bar geopend en is er leesvoer aanwezig.

Efficient en heel klantvriendelijk

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en afspraken gaan ook vlot

Airco stopt met werken na twee jaar, medewerker verteld dat dit normaal is.

Nieuwe Kia eNiro. Nog geen 35.000 op de teller. Amper na twee jaar stopt de airco er compleet mee en de medewerker houdt vol dat dit normaal is. Vreemde zaak, ook volgens de ANWB.

Goede service, maar de leenauto is onacceptabel

Zoals ook aangegeven bij de baliemedewerker, was er gerookt in de leenauto en dit was niet uit te houden. De geur was dermate heftig, dat dat ook niet van een keertje roken is geweest. Daarnaast kreeg ik een auto mee met een lege tank.

Ik ben blij dat ik goedgeholpen ben.

Al meerdere keren had ik problemen met de autoradio en heb uiteindelijk een hele nieuwe radio laten inbouwen. Na korte tijd viel de nieuwe autoradio ook uit, de aansluiting is wat zwakker waardoor er geen verbinding gemaakt kon worden. Ik baalde ontzettend maar ze hebben me heel goed geholpen. Ik kon de auto om 9 uur brengen en om 12:30 uur mocht ik de auto alweer ophalen. Bedankt voor de goede service en ook dat er geen extra kosten zijn berekend. Ik geniet eindelijk weer van muziek in de auto ;-).

Heb mijn auto om rond 9 uur gebracht en was rond 12 uur klaar. Goed geholpen. Ze hebben zelfs mijn auto gewassen.

Slechte aflevering auto en vermissing van lamp uit kofferruimte

Wat betreft de uitvoering van het onderhoud aan de auto: deze goed uitgevoerd. Ook is auto schoon opgeleverd, behalve de kofferruimte. Deze was volledig overhoop gehaald en de inhoud lag gewoon op een stapel op elkaar. Waarschijnlijk is gezocht naar een hulpstuk voor de borgmoer van de wielen. Ook mis ik een oplaadbare (led) looplamp. Daar ik de auto na sluitingstijd heb op gehaald, heb ik de volgende morgen deze mankementen gemeld bij de baliemedewerker. Deze bood wel zijn excuus aan voor het overhoop halen van de kofferruimte en zou gelijk gaan informeren of iemand de looplamp per "ongeluk" in zijn gereedschap kist had gelegd. Tot nu toe heb ik hierop nog geen reactie gehad. Ik vindt dit een zeer slechte service en kan op dit moment deze garage niet aanbevelen.

Ik ben vriendelijk en netjes behandeld

Alles is naar wens verlopen

Professioneel geholpen

Goed en klantgericht geholpen.

viel tegen

Er is een nieuwe voorband onder de auto geplaatst met het oude ventiel. Wat achteraf werd geconstateerd door de wegenwacht service. Dit ventiel was verdroogd, ik snap wel dat het ventiel er wel moest van wege de sensor maar er had toch beter naar gekeken moeten worden. Ik was nl net op de snelweg dat de voorband razend snel leeg liep. Ik mag blij zijn dat er geen ongeluk is gebeurd.

Uitstekende service en heel vlot geholpen door attente medewerkers.

Dit betreft mijn ervaring bij de locatie aan de Mijlweg in Dordrecht. Eerst had ik gebeld met de locatie te Rotterdam, maar de baliemedewerker was in gesprek en zou terugbellen. Ook na nog een keer bellen geen terugbelreactie. Toen na een paar uur wachten de vestiging Dordrecht gebeld en daar kon ik gelijk terecht, Hulde!

Niets op aan te merken

Alles ging perfect voor zo n gratis zomerbeurt.

Alles keurig verlopen

Alles mooi op tijd lekker bakkie koffie gezellige dame achter de koffie bar was gewoon een uitje ga zo door

Probleem met airco.

Een complex probleem binnen een dag opgelost. Dik tevreden, bedankt

Kreeg vervangende auto terwijl mijn kia gemaakt werd aan 2 schades wat netjes gedaan is

Vriendelijk, uitstekend

Heerlijke koffie, en de auto van binnen en buiten schoon als ik m weer mee krijg. Uitstekende service. Daarvoor rij ik graag vanuit Rockanje naar Rotterdam ;-)

Zeer professioneel en een uitstekende service en heel klantvriendelijk.

Af en toe wat onenigheid over wat eenvoudige zaken . een barst in een achterarm ruiten wisser . vlg`s mij wat onhandig geprobeerd de wisser te verwijderen . Het kan maar een klein stukje omhoog. Ik ben dit er ook niet over eens dat dit aan mij is toegeschreven . Wel extra kosten .

Zeer Goed

Snelle service en een zeer goede schakeling ik kwam voor een kapotte band en moest eigenlijk nog afspraak maken voor een beurt deze werd gelijk meegenomen. Super

Prettige ontvangst, goede service

Ik ben tevreden