Zeer goede ervaring

Goede service goed geholpen en snel

Deskundig vriendelijk snel

Netjes geholpen

Update ABS snel en netjes geregeld door Kia.

netjes , klinisch, zakelijk.

Prima geholpen

Service, koffie en een krant, prima

Je hebt een tijd afgesproken maar dan zijn de monteurs nog aan het lunchen.

Vind het niet erg om even te wachten, maar als je een afspraak hebt en ze zijn nog lunchen. Best bijzonder. Kom je later terug, het duurde ongeveer een uur. Na 45min. komen we terug, nog best even wachten!

NIETS OP AAN TE MERKEN

TIJDENS DE BEURT ZIJN DE GORDELS GECONTROLEERD. HELAAS IS 1 GORDEL NIET MEER LOS TE KRIJGEN .VOLGENS MIJ KON DE MONTEUR HET OOK NIET DUS ZAL IK ER TOCH MEE TERUG MOETEN. JAMMER.

Proffesioneel & kundig

geen fratsen

Netjes en correct geholpen

uitstekend

afspraak gemaakt voor kleine beurtje . heel goed dat afspraak kon maken voor de volgende dag, heel snel geholpen bij de balie en beurtje was klaar heel snel zodat ik meteen weer onderweg kon.

Prima.

Prima service.

Perfecte Service

De service van jullie garage is perfect

keurig netjes uitgevoerd

ik kwam voor een grote beurt en apk keuring van mijn picasso picanto werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd

Heel goed.

Snel en goed geholpen.

Uitstekende communicatie

Was alleen wat onduidelijkheid over de leenauto en de te ontvangen dakdragers; ook was de fout in de achteruitrijcamera niet verwerkt, waardoor deze niet stond ingepland.

Zeer goede ontvangst van de vrouwelijke receptioniste

Top service van de vrouwelijke receptioniste Zij was erg vriendelijk en behulpzaam Toppp

Slecht

Kleine reparatie is niet vlg afspraak gebeurd. Kreeg de opmerking dat het niet voor 100@ in orde is. Maar wel 75 euro moeten betalen. Hier kom ik nooit meer terug.

Uitstekend, zoals ik altijd gewend ben!

Omdat ik het afgelopen jaar de Niro weinig gebruikt heb, nog niet -qua kilometerstand- in aanmerking voor een beurt. Toch maar even gebruik gemaakt van de zgn. pitstop. Meteen in het nieuwe gebouw de showroom bekeken. Fantastisch mooi en de koffie perfect. Goed gedaan!

Ik ben vriendelijke geholpen.

Onze auto word nu op gehaald door een van jullie medewerkers en dat gaat echt prima zo. Daarvoor brachten we de auto zelf en moesten we vaak lang wachten, of moesten we de auto ophalen en was die nog niet klaar. Maar de laatste paar keer is allea prima en netjes geregeld.

Uitstekende service. Auto was zelfs schoongemaakt

Werkelijk een uitstekende klantenservice. Dit was na mijn aankoop van de Kia Niro mijn eerste ervaring met de garage. Het betrof een kleine beurt maar er moest gelijk een ugrade van de navigatie plaatsvinden en blijkbaar nog een andere update van software. Alles meer dan prima verlopen. Enige minpunt is dat na de upgrade van mijn navigatie, ik al mijn info over vorige bestemmingen en favorieten kwijt ben, Zou fijn zijn als bij een upgrade dit niet verloren zou gaan.

Snel geholpen, kon lekkere koffie krijgen en was zo weer op weg

een goede afhandeling van afspraak tot onderhoud

Tevereden houden zo.

prima bedrijf,fijn personeel

wij komen al een aantal jaren bij jullie bedrijf en zijner tevreden over. Ga zo door.

Thuis voelen

Ivm een terugroep actie voor mijn Sportage kon ik als nieuwe klant zeer(!) snel terecht. Een zeer mooie showroom met een koffiecorner waar je een puntje aan kan zuigen. Voel me na deze eerste ervaring al helemaal thuis. Top!

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam