Goede en soepele service

Tijdens de APK was een een te herstellen defect. Netjes een prijsopgave gehad. Na toestemming om te repareren zelf netjes thuisgebracht. Na reparatie een aanbod gehad om mij thuis op te komen halen. Top service

Zeer vakkundige en snelle service en vergeet vooral de heerlijke koffie niet.

De Kia Niro voldoet uitstekend!

Ik ben zeer tevreden met de Kira Niro. Ten opzichte van de concurrentie heeft deze auto veel functionaliteit tegen een meer dan concurrerende prijs. Bijna alle andere merken zijn wezenlijk duurder. Daarnaast wordt er ook een uitgebreidere garantie gegeven. Ook het hele verkoopproces is prettig verlopen.

Prettige ervaring

Na gedoe met banden en bandenspanning gebeld en kon meteen terecht en was in no time weer weg , alleen belofte om even de auto door de wasstraat te halen was niet gebeurd maar dat was niet het belangrijkste. Top service!

Goeie service

Zeer klantvriendelijk , en goeie service in zowel de auto als bij de wachtruimte.

Mijn ervaring is uiteraard zeer goed

Ben super tevreden tot persoonneel, heel vriendelijk, Ga zo door.

Netjes geholpen aan de balie.

Ervaring is positief en hoop dat dit zo blijft. Ga eind van de maand c.q begin volgende maand praten over 2 nieuwe auto’s en de huidige auto inleveren als de totaal deal gunstig is. Ga er van uit dat dit lukt. M.vr.Gr. J. Baars

Klantgericht en klantvriendelijk geholpen.Proficiat voor het personeel !!!

Klantvriendelijk en klantgericht geholpen.Proficiat voor het personeel !!!!

Fijn ontvangst. Goed geholpen.

Tevreden

KlantVriendelijke mensen wordt altijd goed geholpen en goede uitleg wat er gedaan wordt . Als je kan wachten wordt je ook vriendelijk ontvangen bij de koffiehoek super , miste alleen mijn ontbijtje om 8 uur (geintje) hahaha maar was ondanks dat gezellig de tijd doorgebracht.

Prettig en goed geholpen

Goed en snel geholpen.

Uitstekende service!

Vriendelijk personeel, goed onvangst met een drankje naar keuze.

Top Kia Dealer

. Klantvriendelijk medewerkers . Luisterend oor naar klanten toe . Goed gevoel bij service en onderhoud

Goede service koffie autowassen maar je betaald het gewoon

niet zo goed....

de 12v accu in mijn e-auto was kapot gegaan. Ik belde om te vragen naar vervanging, maar kreeg te horen dat de 12v accu slechts 1 jaar garantie heeft - ook al staat in mijn handleiding dat er een 2-jaar garantie op de 12v accu was. Oke dan, zei hij, we kunnen het controleren als u met de auto hierheen komt Ik bracht de auto binnen en ze controleerden het en ja het was wel gedekt onder 2-jaar garantie. De man achter de balie zei me dat hij me zou bellen zodra de nieuwe accu binnen was - waarschijnlijk de volgende dag - maar hij heeft nooit gebeld. Toen ik hem later vroeg waarom hij niet belde, zei hij dat dat was omdat hij niet zeker wist of hij had gezegd dat hij mij zou bellen of dat ik hem zou bellen - echt, dat is een slechte !!! dit was dezelfde man die 6 maanden eerder zei dat hij ervoor zou zorgen dat de dekking voor 2 jaar wegendienst van Duitsland (waar de auto vandaan kwam) naar Nederland zou worden overgebracht - en hij zou er persoonljk voor zorgen! Maar toen ik de KIA wegenwacht belde met mijn recente accu probleem - kreeg ik te horen dat mijn auto niet in hun systeem stond en dat ze daarom geen hulp konden bieden! Geen service! De service bij Kia Dordrecht is geen aanrader!!

Goed geholpen

Goed geholpen, alleen jammer geen leen fiets nu moest ik lopen naar huis (1,5 uur).

Naar volle tevredenheid.

Binnen een week alles keurig naar behoren verwerkt, vriendelijk personeel, heb geen enkele negatieve opmerking.

Prima, goed geholpen en fijn dat er een leenauto

Leenauto beschikbaar was

Prima toko

Goede service, geen klachten...

Prettig

Prettig en deskundig vriendelijke en behulpzaam

Een prettige ervaring

Wij zijn inmiddels al bij meerdere Kia dealers geweest, en dit is de eerste keer dat wij goed geholpen zijn. Wij komen vanaf nu alleen nog maar bij de Beer als het nodig is.

Hele goede service

Direct geholpen bij probleem oververhitte motor. Reparatie snel onder garantie uitgevoerd

Perfecte service !!

Afspraak is ook bij Beer afspraak .

snelle afspraak en vlotte afwerking van de onderhoudsbeurt

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam