Het was goed.

Afspraak is niet helmaal afspraak. Uiteindelijk goed gekomen

Snelle en goede service

Defecte koplamp. Gelijk ingepland en geholpen. Bleek modificatie op aansluiting te zijn. Opgelost.

Goede service vriendelijk

Goede servies, vriendelijk.

Fijn geholpen bij aankoop nieuwe auto door verkoper

Goed geholpen bij aankoop en informatie verstrekking door verkoper

Niet helemaal zoals ik gedacht heb.

Toen ik de afspraak maakte met iemand waar ik aan uitlegde dat ik heel weinig kilometers rijd. En daardoor wilde ik geen dure beurt meer. Ik bedoel hij is nu 5 jaar oud en voor die garantie hoef ik t ook niet meer te doen. Maar de dame waar ik de afspraak mee maakte zei dat t maar 74,50 zou gaan kosten. Toen ik uiteindelijk de rekening kreeg was die veel hoger uitgevallen. Ik moest toen veel praten om er nog wat af te krijgen. De dame met wie ik gesproken had was niet bereikbaar. Ik heb toen het hogere bedrag toch maar betaald. Moest wel een lange tijd wachten voordat de rekening uiteindelijk klaar was. Kortom , ik stond beetje voor…… M vr gr Henk

Vlotte afhandeling en prima koffie.

Zowel de picanto als ik goed verzorgd

De dame en de twee verkopers zeer vriendelijk en attent, klasse.

geheel naar wens

alles volgens afspraak

Onderhoudsbeurt correct uitgevoerd

Vriendelijk en goed personeen

Voor apk/beurt geweest en binnen de tijd was mijn auto weer gereed goede koffie en vriendelijk personeel zeer te vreden

Fijn plek

Aardige en vakbekwame mensen.

Goed contact

Goed contact Goede service Perfecte afhandeling

mijn ervaring met autobedrijf de beer is zeer goed

ik word er altijd vriendelijk en op tijd geholpen

Goed en slecht

Service heel goed Maar voel me uitgekleed met de onderhuid prijzen Bizar En ik kan niet eens eten kopen Met een minimumuitkering En dat daar ook niet mee rekening gehouden word vind ik schandalig Maar wil zo lang mn auto kunnen gebruiken Vanwege gezondheid klachten Gevraagd om minder te betalen Maar NEE IS HET ANTWOORD

top service

de service is perfect alleen maar goede ervaringen

Goede ervaring maar er had gemeld mogen worden dat het systeem naar fabrieksinstellingen gezet wordt

Prima ervaring, snel klaar, goede service! Enige minpunt wat ik toch door wil geven: ik vind het vervelend dat het systeem teruggezet wordt naar fabrieksinstellingen (bluetooth verbindingen kwijt, favorieten mbt navigatie ook volgens mij, moet nieuwe gebruikers aanmaken etc) en dat alles opnieuw ingesteld moet worden. Snap dat dit onderdeel is van een systeemupdate, maar het zou fijn zijn als ik dit vooraf of na afloop van het onderhoud even te horen had gekregen. Zou een hoop tijd schelen.

Snel en aardig

Batterijsleutel moest worden vervangen. Kon direct langskomen en het was snel geregeld.

APK keuring netjes afgewerkt. Zelfs interieur is gestofzuigd ( de vloer)

Onderhoudsbeurt + APK keuring vlekkeloos verlopen

Goede dienstverlening en vlotte afhandeling van mijn auto.

Vriendelijk geholpen, luisterend oor en goede service.

Ik word altijd netjes en goed ontvangen en behandeld en voor een afspraak kan altijd veel

Gewoon top

Top service!

Je wordt netjes ontvangen en begeleid naar de wachtruimte. Tevens wordt er elke keer gevraagd of je iets te drinken wilt, dat is super! Top service!

Perfect.

Mooi pand, heerlijke koffie, vriendelijk personeel en goede service.. En de kia ceed heeft ook niets te klagen gehad.

Accuraat geholpen.

Snel geholpen met grote beurt. Buitengewoon aardige dame aan de receptie.

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam