Zie onder

Prima verzorgd en afgehandeld Alleen volgende keer een fooienpot neerzetten voor de monteurs die op de zaterdag volop aan de slag zijn Erop schrijven vrijwilligebijdrage! Voor monteurs.

Ik werd heel gastvrij ontvangen

Ik heb veel vertrouwen in het bedrijf en het personeel is super vriendelijk en gastvrij

Klantvriendelijk

Zie boven

Zeer klantvriendelijke service.

We werden zeer snel en vriendelijk geholpen en terwijl de check werd uitgevoerd, konden we genieten van een heerlijke cappuccino met een traktatie en we kregen ook nog een heel leuk en handig presentje.

TOP

Vriendelijk, bij elk kontakt alles op tijd en duidelijk over de kosten. In het verleden geen gezeur over garantie, gewoon probleem oplossen.

Gaat altijd prima. Voordeel is dat mijn zus en ik beiden een Kia hebben en vlakbij wonen. Plannen meestal onze afspraken na elkaar. Zetten 1 auto af en bij de tweede afspraak wisselen we de auto’s om en aan het eind van de dag halen we tweede auto op. Zo hoeven wij niet te wachten en hebben zij bij de tweede auto de tijd om tussendoor anderen te helpen.

Inspectiebeurt goed uitgevoerd.

inspectiebeurt goed uitgevoerd.

Goede zaak

Prettig geholpen vriendelijk personeel en mooi nieuw pand.

Heel fijn geholpen.

Ik had mij niet aangemeld voor de pitstop maar toch werd mijn auto nagekeken.

Prima geholpen

Prima service en prima personeel

zeer tevreden.

Goed en snel geholpen

Goede service, vriendelijk en gastvrij.

Service aan de balie was perfect, De auto was snel klaar Top.

Alles goed geregeld

Uitstekende service

Uitstekende service, zowel in Rotterdam als in Dordrecht.

Vriendelijkheid en professionaliteit

Altijd goed geholpen

Nette service

Er was geen leenauto beschikbaar maar ik werd netjes naar me werk gebracht. Toen mijn auto klaar was kwamen ze deze op werk brengen.

7 jaar Kia garantie betaal je zelf.

Elk jaar vanwege de 7 jaar garantie moet de olie vervangen worden. Evtl filters idem ditto. Er wordt ca 4000 km per jaar gereden. Vind dit een zeer overdreven en kostbare zaak.

Klasse!

Kwam voor een 15.000 km beurt. Zou erop wachten. Sleutels afgegeven, opmerkingen gemaakt. Nam plaats aan de koffiebar, lekkere espresso gedronken. 2 uur op laptop gewerkt, auto klaar: ik weg Prima toch!

Prima.

Op tijd geholpen en kosten zoals afgesproken.

Doen altijd erg hun best en leveren goede service

Al vraag ik voor de 4e keer hoe ik mijn mistlampen aan/uit moet zetten wordt het wéér voorgedaan

Vakmanschap, servicegericht, vriendelijk, heerlijke koffie.

Keurig gedaan geen klachten

Goeie service, en zeer bekwaamde monteurs.

Ik had een Kia Sportage gekocht uit 2017, deze gaf na 3 maanden wat problemen aan het stuur. Kon binnen dezelfde week nog terecht en binnen 2 weken was het probleem kosteloos opgelost. Als ik weer toe ben aan een nieuwe auto… zal ik zeker weer bij de Beren kijken.

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam