Ik had een prettige ervaring.

keurig geregeld, nette afspraak, goed geholpen. Keuirg

Klantvriendelijk en gastvrij!

Kwam voor plaatsen winterwielen. Wachttijd was wel erg lang, geen half uur zoals gezegd. Zaten niet de winterbanden onder als afgesproken (goodyear ultragrip 9)misschien een communicatie vergissing? Na dit besproken te hebben met een medewerker v/d afspraken balie , en mij overtuigde dat deze banden ook goed zijn heb ik het hier bij gelaten.

Heel goed geholpen

Klantvriendelijk en behulpzaam

PERFECT

AFSPRAAK IS OOK AFSPRAAK !

Vriendelijke mensen, zoals altijd!

Zie bovenstaand antwoord

Gratis wintercheck

Prima geregeld en goed ontvangen, echter heeft men niet gereageerd op mijn verzoek wat ik bij de wintercheck bij opmerkingen had geplaatst. Prima als jullie mijn verzoek niet doen maar zwijg het dan niet dood maar zeg gewoon “ meneer dat doen wij niet of hoort niet bij de wintercheck thuis” maar niets van dit , jammer voor de rest prima maar zie dit als aandachtspunt

Van aanmelden voor de wintercheck tot de daadwerkelijke afspraak verliep vlekkeloos. Tijdens de check gewacht in een wachtruimte die van alle gemakken voorzien is.

Goede garage.

Alles zoals afgesproken en klantvriendelijk.

Ik ben altijd tevreden

Geen slechte ervaringen! Jammer alleen maar, dat er geen openbaar vervoer in de buurt is. Zou het niet verstandig zijn om enkele fietsen voor de klanten te zetten?

Goede en snelle service tijdens een lekker bakje koffie

Prettig, vriendelijke bediening en lekkere koffie!!

Prettig, vriendelijke bediening en lekkere koffie!! Het vakmanschap van de werkplaats kan ik nog niet beoordelen na één keer, maar mijn auto rijdt na een week nog steeds, dus ook dit zal best goed zijn!!

goede service,

Prettig bedrijf goede service

Uitstekende service

Uitstekende service, goed vriendelijk geholpen

Goed geholpen, duidelijke uitleg

Kan makkelijk afspraak maken Duidelijk wordt uitgelegd wat er aan de hand is, wat mogelijk Intussen een vriendelijke bediening voor een drankje, Aangenaam en prettig

Goede ervaring met deze dealer

Het is een ruim opgezette Kia dealer met een nette service en er ook nog tijd voor je hebben, en wat ze afspreken doen ze ook.

Geen opmerkingen

Service beurt

Geweest voor service beurt van kia niro netjes en goed uitgevoerd navigatie geüpdatet. We hadden alleen een afspraak om een proefrit te maken maar die is hellaas niet door gegaan omdat auto er niet was. Dus dat wordt over een paar maanden een nieuwe afspraak misschien dan voor meerdere auto,s dit ook omdat het lease contract over jaar afloopt.

Prima service en auto netjes retour.

Ik kon snel terecht, mooi dat er een leen fiets ter beschikking is en conform afspraak auto weer snel beschikbaar. Ik ga niet akkoord met gebruik van mijn persoonsgegevens voor PR of commerciële doeleinden

prima service

De Kia Dealer in mijn woonplaats (Spijkenisse) is gesloten, voor het eerst bij de Beer geweest voor onderhoud. Prima service ! Goede inname van auto en doornemen wat er moet gebeuren. Prima teruggave van auto en uitleg wat er gedaan is. Navigatie weer gratis geupdate. En auto na afloop keurig schoon aangetroffen ! Prima indruk. Top service voor zover

Goede ontvangst receptie en uitvoering kleine beurt

Voor de kleine beurt gewacht en met de krant en bakje koffie de tijd vol gemaakt. Helaas moest ik een paar dagen later terug komen want de ventilator bromde, oorzaak een blaadje. Zonder probleem is dit verholpen.

Professioneel en klantvriendelijk

Probleem opgelost, auto gewassen en al thuis gebracht

winterbeurtje zo gepiept.

Zoals verwacht weer uitstekend geholpen. En de koffie was ook weer goed gezet.

Ik ben altijd tevreden over de Beer

Ik vind het een fijn bedrijf niets van opsmuck

Vriendelijk personeel en goede service

Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, daarnaast leveren ze naar mijn mening een goede service. De vestiging in Rotterdam is erg mooi en groot en krijg je een lekker kopje koffie bij binnenkomst. Dus echt een aanrader!!!

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam