Er is goed aandacht aan het probleem besteed

Goed en netjes geholpen, alles prima geregeld

Onderhoudsbeurt

Netjes een mail ontvangen dat mijn leaseauto een beurt nodig had, afspraak binnen 2 dagen. Kon erop wachten. 3 kwartier met ruim aanbod van koffie/thee. Vriendelijk en enthousiast personeel! Top geregeld!

Alles zoals afgesproken

vriendelijk geholpen

reparatie goed en snei verholpen

Matig

Afspraak maken via de website is top. Personeel is aardig en behulpzaam. Jammer dat ik mijn auto vies terugkrijgt. We hebben geen wasstraat was het response. Bij VW en Mercedes gaat het echt wel anders.

gewoon zoals het hoort, perfect

vanaf de afspraak tot aan het ophalen van de auto, na een beurt, alles gewoon perfect.

Altijd snel en vriendelijk geholpen

Jammer dat er ook klanten waren zonder mondkapje en dat op die momenten het personeel dat aan het werk was in de showroom ook geen mondkapje droegen.

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Mooie showroom.

banden/wielen vervangen: uitstekend werk

Makkelijk om een afspraak te maken. Goede koffie is tijdens het wachten aanwezig.

Goed, netjes en mooie showroom. Beurt uitgevoerd, viel me alleen op dat alleen de voorzijde van de auto was gestofzuigd.

Professioneel

Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen en professioneel geholpen. Als je moet wachten op je auto dan wordt er aan de bar gevraagd of je wat wil drinken.

Prima geregeld

Alles goed met de auto.

Koffie tijdens het wachten en snelle service, vriendelijk personeel.

Zeer positief!

Gewoon goed

Super goede service, nooit problemen of dingetjes achteraf. Bij problemen wordt er meteen een oplossing voorgesteld en afspraken worden altijd goed nagekomen.

Alles goed geregeld

Volgens afspraak goed geholpen

Zoals Ik gewend ben was alles weer prima voor elkaar

Service zoals het moet zijn!

Een dikke 10!

weer niet goed

altijd gaat er iets niet goed.. nu ook weer , mijn winterbanden zouden er onder gaan .. gelijk met een beurt. er zaten weer geen winterbanden onder. dit weer 1 ergernis van de circa 10 blunder beurten in 3 jaar.. ik heb het onder tussen maar geaccepteerd, dat ik voor 1 beurt 2 maal langs moet gaan. no

Meedenkend, servicegericht

Bij probleem vlot en goed geholpen

Prima klantenactie!

Goede ervaring! Vanaf de eenvoudige wijze om een afspraak plannen tot aan het afscheid met een leuke attentie (boodschappenkratje).... Gewoon heel goede service!

uitstekend

Prettige ontvangst, schone omgeving, netjes ingerichte showroom

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk.

Prima bedrijf

Werd goed ontvangen en kreeg koffie. Niet te lang gewacht tot de APK en Wintercheque klaar was.

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam