nette service vriendelijk personeel. geen klachten

zeer goed

Supersnel en goed geregeld

Ik had een probleem met mijn verlichting ondanks dat de auto via de leasemaatschappij bij een andere garage in onderhoud is ben ik toch binnen 1 dag onder garantie geholpen, super! Ik heb met de leasemaatschappij afgesproken dat ik voor onderhoud e.d. voortaan naar jullie mag gaan.

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Zie boven.

Heldere en duidelijke reparatie

Nieuw bij fa. De Beer, maar de ontvangst en uitleg over de te maken reparaties waren helder. En duidelijk. De Koffiecorner en uistekende wifi zorgden ervoor dat je tijdens het wachten gewoon aan het werk kunt, dus de wachttijd verloopt snelle dan verwacht

Ben goed geholpen

Ik voel me erg op m'n gemak en er is goede zorg voor mijn auto en voor mijn bezoek tijdens het nakijken van m'n auto. Erg klantvriendelijk en zorgzaam.

Prima Bedrijf

Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

Prettige en effectieve service

Prima afhandeling van technisch probleem, hoewel als gevolg van pandemie en grondstoffen krapte eea erg lang duurde. Verder pluim voor communicatie.

Alles volgens afspraak correct uitgevoerd.

Keurig ontvangen. Werkzaamheden volgens afspraak correct uitgevoerd.

redelijk tot goed

IK moest nog een keer terugkomen, omdat de plaatsing van de achteruitrij camera niet zoals verwacht, de volgende herstel c.q verbetering is daarna goed verbeterd. eind goed al goed

Ik ben vriendelijk en snel geholpen

Zeer goede service

Altijd op tijd en alles goed nagelopen

Warm vriendelijk en duidelijk..enkele dagen na het in ondvangst nemen van onze Stonic zijn we gebeld of alles naar wens was.. of er meschien vragen waren over de functies en/of gebruik van de auto..dit vond ik heel netjes kortom zeeer tevreden over de Kia de Beer

Goed geholpen en duidelijk uitleg.

Netjes geholpen en duidelijk uitleg wat er verholpen moest worden. Van te voren een prijsopgave is fijn.

Een behoorlijke rekening

261.- voor een kleine beurt met een gratis APK. Wel behoorlijk prijzig.

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen

Prettige ontvangst, keurige wachtruimte en binnen de verwachtte tijd was de auto weer klaar.

Ja hoor helemaal tevreden.

Ja hoor helemaal tevreden.

Perfecte service

Alleen maar vriendelijkheid en bereidheid tot luisteren en naar oplossingen zoeken. GEWELDIG.

Goede koffie, goede service

Mijn auto op afspraak gebracht voor kleine reparatie. met 15 minuten al klaar en een kop koffie achter de kiezen

Direct en prima geholpen

De eerste keer bij autobedrijf De Beer heb ik als zeer prettig ervaren. Onze Kia blijft hier zeker in onderhoud.

Snelle en goede service.

Snelle en duidelijke communicatie en service. Zowel telefonisch als via website makkelijk service afspraken te maken. Prettige ontvangst zowel bij de koffiecorner als de servicebalie.

Vriendelijk personeel en een uitstekende accommodatie om te kunnen wachten tot de werkzaamheden verricht zijn, dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

De beer vindt ik wel goed

De beer vindt erg goed en klant vriendelijk maar het lease bedrijf wat er bij hoort lekker lease vindt ik heel slechte

netjes geholpen. Van te voren netjes geïnformeerd dat de wachttijd iets langer is dan gebruikelijk i.v.m. zieke werknemers. Alleen de rekening vind ik niet in verhouding staan.

Vriendelijk, efficiënt, kundig, behulpzaam, gastvrij. Zoals altijd eigenlijk. Veel dank weer!

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam