Nog steeds goede service, ook al zijn ze nu Kia dealer en rijd ik nog steeds in mijn fiatje 500.

Prima klantgerichte service

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Tijdens mijn servicebeurt had ik een vraag gesteld. Toen het antwoord niet direct gegeven kon worden, werd er een monteur bijgehaald die mij verder heeft geholpen.

De reparatie een fiasco

De reparatie heeft niets opgelost helaas, hoe men ook de best deed om het probleem op te lossen, maar helaas

keurig!

fijn telefonische contact met mogelijkheid op diverse locaties een afspraak te maken waardoor het snel mogelijk was. op locatie keurig geholpen en ook de mogelijkheid om te wachten was goed geregeld met koffie, limonade, internet, etc echt top!

Zeer professioneel

Altijd vriendelijk altijd netjes je auto terug na reparaties

Afleggers

Men probeerde hier hun kerstbonus uit mijn zak te kloppen. Er zou van alles mis zijn voor de keuring 1600 zou ik kwijt zijn. Terwijl ik de auto 19 maanden ervoor voor 3100 bij hen had gekocht. Second opinion bij andere garage 260 dat scheelt nogal niet .

Redelijk

Niet goed geluisterd naar de klant nu moet ik voor de derde keer terugkomen ( onnodig)

Perfecte organisatie

Vanaf de afspraak tot aan het opleveren van de auto na een onderhoudsbeurt liep alles gesmeerd. Bevestiging, herinnering... prima geregeld. Vriendelijke ontvangst. Je wordt naar de juiste balie begeleid en kan kiezen uit heerlijke koffie, gepresenteerd met een glaasje water en een verpakte versnapering. In menig café wordt het niet zo aardig opgediend. Schone krant en tijdschriften. Erg prettig. En... lekkere muziek.

Als nieuwe klant goed ontvangen. Duidelijke uitleg en service.

Mooie zaak

Kom al jaren bij de De Beer

Heel goed.

Vriendelijk klantgericht personeel en makkelijk te bereiken. Allemaal zaken die ik bij een andere garage niet vind.

Zeer snel ondanks kerstavond mankement verholpen. Top service

Zeer klantvriendelijk en uitstekende service.

Goed en duidelijk

Eerlijk over prijzen. Geen negatieve verrassingen achteraf, maar de voorraad vertelde service een prijs. Nette behandeling en aan de balie wachten met een goed kop koffie.

TOP

volgens verwachting. snel klaar

Goed geholpen netjes

Slecht

Al een aantal keer aangeven dat er Iets kapot is of niet werkt en hier wordt niets mee gedaan! Dit keer zouden ze ook terug bellen maar ook dat je s niet gelukt

Prima!

Vriendelijk personeel en goede service.

Klantvriendelijk en kundig personeel.

Mijn auto gebracht voor een reparatie en dit hebben ze goed gerepareerd. Eerst netjes de kosten besproken zodat ik wist waar ik aan toe was.

een koplamp vervangen

Je kan zonder afspraak komen. Maar toch een tijd doorgekregen. En dan toch een behoorlijk lange tijd wachten. Vervolgens weer een enquête om dit ongemak door te geven. ongevraagd advies: stop met dit soort enquêtes

Prima geregeld, vriendelijke man haalt en brengt mijn auto.

Netjes geregeld.

nette behandeling met van te voren vragen of zaken vervangen mochten worden.

Ik werd op tijd geholpen. Heb er op kunnen wachten. Was binnen een uur klaar, ging om een kleine onderhoudsbeurt, en zoals ik al vermoedde moesten mn ruitenwissers vervangen worden, maar dat werd keurig van te voren gevraagd.

Prima, maar …

Erg fijn om een belletje te plegen (over een leeggelopen accu) en gelijk langs te mogen komen om de oorzaak te onderzoeken. Helaas werd er geen oorzaak gevonden. Dat kan, maar is wel vreemd. Kan men in logbestanden van de auto niet terugzien of ik iets aan heb laten staan waardoor accu is leeggelopen? Er schijnen updates te zijn geweest. Is er een update geplaatst? In MijnKia staat er niets vermeld. Het is mijn auto. Ik zie graag terug/geregistreerd eventuele updates/ upgrades en garage bezoeken. Verder zeer tevreden over de Beer! De Kia EV6 scoort op twee punten minder: - klimaatregeling (wisselend) - snelladen haalt niet de beloofde (USP) power >200kW vanwege batterij temp issue Er schijnt een oplossing voor te komen maar van Kia zelf nog niks over vernomen. Zou wel netjes zijn als daar iets over wordt medegedeeld.

goed en sociaal..

zeer klantvriendelijk gericht.

Zoals altijd top geholpen

Als je een probleem hebt, kun je altijd bellen, wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Kom je er niet uit, dan kan je altijd langs rijden en wordt ook dan erg goed geholpen!

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam