Heeft gedaan wat ik vroeg en zelfs meer!

Maakt afspraken, waarschuwt tevoren met een mail nog een keer. Goede ontvangst , opvang en weer vlot weg. Auto zelfs gewassen. Prima

Prima ervaring, snelle goede hulp en advies

Negatieve ervaring

Auto een maand oud problemen met versnellingskabels. Auto werd vrijdag eind van de middag opgehaald door noodhulp KIA. Maandag daarop moeilijk om afspraak te maken. Hoewel toegezegd werd ik niet teruggebeld. Er was geen vervangend vervoer mogelijk. Via KIA noodhulp alsnog vervangend vervoer gekregen. Moest er zelf weer achteraan om te horen wanneer de auto klaar was. Gisteren, vrijdag, blokkeerde de veiligheidsgordel van de bestuurdersklasse. Aanstaande dinsdag naar werkplaats en wederom geen vervangende auto beschikbaar. Dat zou toch mogelijk moeten zijn.

Perfect service!

Je voelt je hier klant en er wordt goed naar je geluisterd.

Wordt goed geholpen

Geweldige service

Goede service vriendelijk personeel

snel, secuur en netjes geholpen

Klein probleempje, vervolgens snel, secuur en netjes geholpen. Komen zeker terug

TOP

Behulpzaam, duidelijk over welke stappen er genomen gaan worden voor reparatie en achteraf altijd tijd om een uitleg te geven wat er is gebeurt en waarom. Voor de nieuwe EV6 is mijn enige opmerking dat levertijden van vervangende onderdelen (terugroepactie nieuwe inverter) of naleveringen (zoals trekhaak) lang duurt en tot het laatste moment niet duidelijk is wat de levertijden zijn. Dit kan als vervelend worden ervaren. Dit is geen verwijt naar de dealer "de Beer", maar KIA algemeen.

Top geregeld

Gewoon Goed

Goede service en klant vriendelijkheid van hoog niveau. Alleen jammer dat er een complete nieuwe media entertainment systeem was geïnstalleerd en deze niet werd uitgelegd of op zn minst gemeld is!

Gewoon goed

Heel klantvriendelijk

Goede ontvangst en auto goed gemaakt. Niet echt goedkoop, maar dat heb je met de Sorento. Wel één minpuntje. Er werd gevraagd voor pechhulp. Ook nog keuze uit Nederland of Buitenland. Er werd eigenlijk niet gevraagd of ik soms een caravan had vanwege mijn trekhaak. Dan had ik die gelijk mee kunnen aanmelden bij de pechhulp. Nu moet ik daar weer apart achteraan. De koffie was erg goed.

Ontvangst koffie en vragen naar of je nog extra 's heb en ook de afspraak erg goed

Nooit gezeur, super service

Duidelijke uitleg v.d. uit te voeren werkzaamheden en vooraf bespreken wat er evt. nog aan bijkomende kosten ziijn bij een grote beurt.

Ik kreeg een melding in mijn dashboard en ik heb gebeld met de dealer. Ik kon diezelfde middag terecht om e.e.a. Op de computer na te zien. Gelukkig was er geen probleem, maar werd toch gerust gesteld doordat ze het voor me nakeken.

Snelle en prima service

Kon snel terecht voor herstel schade. Auto was iets later klaar, maar goed gerepareerd en netjes afgeleverd

Tijd en uitvoering, alles volgens afspraak!

Tijd en uitvoering, alles volgens afspraak!

Service is prima, ik vind alleen dat als de werkzaamheden langer duren Kia een leenauto kosteloos beschikbaar moet stellen voor vaste klanten. Ik ben onlangs verhuisd maar blijf toch bij jullie garage in Rotterdam omdat ik tevreden ben.

Snelle en goede afwikkeling van mijn onderhoudsbeurt

Goed bereikbare werkplaats/ showroom. Erg netjes dat ik koffie kreeg aangeboden en mooie showroom om te wachten op auto.

Geen spijt dat we nu klant zijn bij jullie

Waren het nog niet van plan maar we hadden er een goed gevoel over bij jullie en dus een nieuwe auto gekocht zodat we nu echt definitief van de firma Troost af zijn .

Prima ontvangst en uitvoering werkzaamheden

Ik ben een nieuwe klant omdat mijn vorige dealer is gestopt met KIA. Ik kon snel terecht en werd prima ontvangen. De Beer maakt een veel betere indruk dan de vorige dealer.

Ter zake kundige mensen die vriendelijk en behulpzaam zijn.

Ter zake kundige mensen die vriendelijk en behulpzaam zijn.

prima geholpen

mijn auto gaf een storing en liep op een cylinder minder ,ik was om 16.30 in de werkplaats en ze hadden hem om 17.15 gefixt incl wasbeurt . sneller kan niet lijkt me.

Snelle service, prima geregeld.

Na het maken van een telefonische afspraak voor het schadeherstel aan mijn auto, was de reparatie binnen 3 dagen geregeld. Ik heb alles snel en zonder problemen kunnen afhandelen met Kia de Beer.

Professioneel en zeer correct

Een fijne ontvangst en een vriendelijke en nette afhandeling van de servicebeurt

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam