Zeer correct geholpen.

Probeer de cappuccino eens tijdens het wachten?

Superr Service!

Goed en snel geholpen

Keurig en klantvriendelijk

Schitterende zaak met dito personeel! Alles volgens afspraak en je wordt verwend met drankjes.

zeer goed ,kan niet beter

zeer goede service terwiil de auto in top conditie gebracht word,worden de klanten niet vergeten de koffie bar een 10 ook die juffrouw niet te vergeten zeer goeie service ik ga het hierbij laten en tot de volgende keer

Prima faciliteiten om gedurende het wachten te kunnen werken.

Zoal altijd goed

Afspraak gemaakt en onderhoud naar wens uitgevoerd

Vriendelijk personeel en prima service

Klantvriendelijkheid

Keurig geholpen. Vriendelijk personeel. Snelle service!

Betrof een garantie reparatie hierdoor nu voor de eerste keer naar "de Beer" maar gelijk een afspraak gemaakt voor een servicebeurt.

Klantvriendelijke en professionele garage

Zeer vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon as in de garage zelf. Ben onlangs overgestapt naar De Beer en het bevalt me tot nu toe prima.

Erg vriendelijke ontvangst

Ben hier voor de eerste keer geweest Als je binnen komt word je erg vriendelijk ontvangen.Word gelijk naar de juiste persoon gestuurd.En het wachten word je gevraagd of je wat te drinken wilt. Voormij een prima bedrijf.

Prijs kwaliteit/service in orde .

Een gastheer in dienst die een luisterend oor heeft. Dat is oke'! Houden zo! Geïnteresseerd,niet onverschillig overkomend.

Vriendelijk bedrijf

Mijn ervaring tot nu toe is dat alle medewerkers uiterst vriendelijk zijn. Communicatief prettig, houden zich ook aan afspraken. Ik vind dit bedrijf wel duur in vergelijking met andere autobedrijven. Helaas de laatste keer een vervelende ervaring na een grote beurt en veel kosten waarna de auto de volgende dag niet startte. De accu was helemaal leeg. De ANWB vertelde me dat de accu echt helemaal op was en ik een nieuwe nodig had. Dat had toch wel bij een grote beurt gecheckt kunnen worden.

Mooi bedrijf

Makkelijk bereikbaar, Troost was dichter bij.

Aardig personeel

Zeer vriendelijke - en professionele service

Dit was de eerste service beurt sinds de aanschaf van onze KIA en daarbij viel de keuze op De Beer. In het kort gezegd gewoon hele goede service en de medewerkers zeer vriendelijk. Hier gaan wij in het vervolg terugkomen.

Goede service.

Altijd netjes en vriendelijk geholpen. Met mijn kia.

Gastvrij, goede service en kwaliteit.

Dit was de eerste keer dat ik bij Autobedrijf de Beer was. Het is me prima bevallen en blijf zeker terugkomen.

Komt afspraken na

Klantvriendelijk en goede adviezen als je vragen hebt en nooit te beroerd om de auto te checken als je iets niets vertrouwd of twijfelt.

uitmuntend

Prima service Wasbeurt na onderhoudsbeurt TOP Alles verlopen volgens afspraak

Top bedrijf

Goed kwaliteit, altijd op tijd, vriendelijke medewerkers

Heel goed

Vriendelijk personeel Goed geholpen

Gewoon top altijd

Altijd vriendelijk personeel en lekkere koffie vooral doorgaan zo

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam