Prima geholpen

Beurt uitgevoerd zoals verwacht en ik kreeg mijn auto schoongemaakt terug

Duidelijke communicatie. Makkelijk afspraak maken. Heldere prijsopgave

Goede Service

Probleem was gauw opgelost.

Hele goede service

Goede service vriendelijke mensen nemen de tijd voor je nog nooit mee gemaakt dat je auto gewassen terug krijgt.

Redelijk

Als vervangende auto een afgetrapte en werkelijk smerige c1 meegeven vind ik persoonlijk heel slecht zeker gezien het feit dat er een suv voor de beurt wordt aangeboden

Ik ben goed geholpen.

Goede service.

Fijne mensen, goede service

Goed ontvangst,gezellig. Luisterend oor. Lekkere koffie. Service prima

Mooi bedrijf klant vriendelijk

Wordt geweldig geholpen en zijn heel klant vriendelijk Geven je het gevoel dat je als klant nig gewaardeerd wordt

Goede service en vriendelijk

Goede service en waren heel vriendelijk

Super goed geholpen en goede service

Top garage

Super nette dealer en service.

Goede communicatie en auto is netjes gerepareerd

Goede ervaring.

Zoals voorheen, een prettige ervaring. Het was alleen jammer dat de wasstraat defect was en er niets kon worden gedaan aan een (zeer lichte) lakschade. Dat zijn natuurlijk slechts cosmetische aspecten, maar die zouden de beleving van onderhoud wel compleet maken.

Netje ontvangen en beurt op de afgesproken tijd klaar. Kosten zoals verwacht.

Alles goed geregeld

Bij het maken van een afspraak wordt je netjes te woord gestaan, als de auto klaar is krijg je netjes een belletje en worden de kosten doorgenomen. Enigste puntje van kritiek, als je je auto s'avonds wil neerzetten voor de reparatie/onderhoud de volgende dag zijn daar geen parkeer plaatsen voor gereserveerd.

Een hele fijne zaak met goede service

Een goede service en heel erg klantvriendelijk en was snel klaar

Heel goed service!

De navigatie in onze tweedehands Ford werkte niet. Was van Chinese makelij en er door de vorige eigenaar in gezet. De Beer heeft geheel kosteloos de Chinese versie verwijderd en originele Ford navigatie aangebracht. Die doet het geweldig en… we hebben weer een cd-speler in de auto! Super!!

Super attente en verrassende service!

Mijn auto kreeg een servicebeurt en na het inleveren van de sleutel werd ik in de watten gelegd aan de koffiecounter. Ik kon gebruik maken van wifi en zo gewoon doorwerken alsof ik nog op kantoor was. Toen ik de sleutel terug kreeg en bij mijn auto arriveerde, was deze ook nog eens gewassen als verrassing! Hoe leuk is dat!

gewoon goed

goede oplossing voor wat er vooraf gespeeld heeft.

Prima! Niks op aan te merken

Heel fijn geholpen. Geen negatieve opmerkingen.

Goede service en warm welkom

Probleemloze servicebeurt en vriendelijke bediening.

Prachtige zaak met goede service

De mensen zijn zeer klant gericht. Enorm fijn dat er een bar is waar je kan wachten en een medewerker je een drankje aanbied. De zaak ziet er goed uit en mensen zijn vakkundig. Goed voorbeeld voor andere zaken.

Vriendelijke mensen goede service

Heel prettig geholpen

Zowel aan de telefoon als in de showroom hele vriendelijke mensen.

Bandenwissel prima verlopen

Aploniastraat 8