Goed geholpen en heerlijk koffie gedronken. Heel klant vriendelijk.

Prima!

Goeie ontvangst, prettige wachtruimte, geen gedoe.

Helemaal top !!

Goede ontvangst, snelle afhandeling van de geplande beurt, en de auto ook nog gewassen en gestofzuigd

Hele vriendelijke mensen

Hele goede ervaring.

Super service !!!

We wilde een trekhaak ivm de aanschaf van een caravan. We wilde graag toch nog in de meivakantie de caravan uitproberen maar konden nergens een trekhaak laten monteren onder onze proceed GT… de beer heeft gelijk gehandeld en we konden op zeer korte termijn terecht! De installatie is super maar vooral het meedenken met de klant! Sommige dealers bellen niet eens terug met een prijs opgave! Kortom zeer tevreden over de service !

Goed ontvangst en prima koffie.

Prima garage!

Dit is een prima garage met vriendelijk en deskundig personeel. Volgende keer graag weer!

Prima geholpen duidelijke uitleg

Heel hartelijk en vriendelijk behandeld. Ook het stuk nazorg over tevredenheid spreekt me aan. Maar het goede werk aan mijn auto staat voorop en dit is wat ze hebben gedaan.

Prima geholpen!

Wel wat langer moeten wachten dan aanvankelijk was ingeschat.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

uitstekende service en een goede klantvriendelijkheid

Het wisselen van de banden en de extra servicebeurt met het reinigen van de airco is prima netjes gedaan. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ga zo door.

Tevreden over de performance van Autobedrijf De Beer

Al rijd ik niet in het merk van de dealer, ben ik erg tevreden over de service die ik krijg van de medewerkers. Afspraken worden netjes ingepland, wachten terwijl de auto in de garage is en de mogelijkheid om tijdens het wachten aan het werk te zijn via een internetverbinding. Je wordt netjes geinformeerd, als een onderdeel vervangen moet worden en wat de kosten daarvan zijn.

Goed geholpen vriendelijke mensen mooi ontvangst in prachtige winkel

Goed geholpen

Goeie service. Goed geholpen. Perfect afgeleverd met Goede uitleg.

Prima geholpen

Prettig ontvangst, vriendelijk personeel en alles tip top uitgevoerd. Auto netjes gewassen.

Gastvrij en super vriendelijk.

Bij binnenkomst werd ik uitermate vriendelijk ontvangen. Lekker bakkie koffie en gezellig gekletst met de mevrouw bij de koffiebalie.

Ik raad aan dit verkoper

Snel, professionele, alles netjes geregeld. Ik raad aan!

Slechte zaak wat betreft onderstaand ervaring

Ben op 2 maart geweest voor een beurt aan mijn auto. Ik had gevraagd wat ik terug zou krijgen als ik een Sportage zou aanschaffen. Het was op dat moment druk en had geen tijd om langer te wachten waren nog 2 klanten voor mij. De heer achter de balie zei ik neem wel wat foto's en dan wordt U gebeld. Tot op heden 4 mei niets meer vernomen. Vind ik een slechte zaak.

is zeer goed

Goed geregeld!

Mijn auto had ik gebracht in verband met een schade. Er werd vervangend vervoer beschikbaar gesteld. Allemaal keurig geregeld en de schade is naar volle tevredenheid verholpen.

Fijne uitleg van de reparatie en kosten

Klantvriendelijk!

Zowel door de telefoon als persoonlijk werd ik heel vriendelijk ontvangen en de service was geweldig!

Nooit problemen kan altijd bij jullie terecht

Perfect!

Geen enkel punt wat verbetering zou behoeven. Vanaf het eerste telefonisch contact voor het maken van een afspraak; alle informatie is gegeven en verwachtingen duidelijk teruggekoppeld (over wachttijd). Ontzettend vriendelijk! Tot het moment van het brengen van de auto en weer ophalen, echt heel prettig. Zeker in vergelijking met eerdere ervaringen met dealer in Sliedrecht die de garantie check niet wilde uitvoeren. Ontzettend bedankt! M.b.t. aanbevelen, ik heb mijn ervaringen mondeling al gedeeld omdat het contrast met eerdere ervaringen bij de andere dealer zo groot is.

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam