perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aangezien wij bedrogen zijn door een andere koop van een auto, is dankzij garage bedrijf Bennie Wilmink, toch een goede tweede hands auto kunnen kopen voor een zeer gunstige prijs. Graag wil ik mijn dank uitspreken aan de heer C. Zuiver verkoper vestiging te Enschede, voor de het vertrouwen en de goede service.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe Colt gekocht, bleek een lakprobleem te hebben.\r\nOplossing is wegpolijsten maar je blijft het zien.\r\nWordt weliswaar gecompenseerd met wat centjes maar dan moet je wel de importeur eerst benaderen die een heel ander advies heeft dan de dealer. Heel vreemd.\r\nOok was er een resonantie in de tweeter, dit is na lange tijd uiteindelijk opgelost door Gerrit ter Doest zelf maar is zeer vervelend om steeds terug te komen. Er is geen andere deskundige in huis die dit kan oplossen blijkbaar.\r\nVoel me ook niet serieus genomen in deze.\r\nHet is zeer jammer dat Marc Koster niet meer werkzaam is.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Medewerkers zijn erg klantgericht. Denken mee naar goede oplossingen. Leuke sfeer! Top dealer!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag al onze derde nieuwe auto hier gekocht. We worden zeer vriendelijk en professioneel behandeld en we worden goed geïnformeerd. Gerrit en Ramon zijn echte toppers! We hebben al meerdere familieleden enthousiast gemaakt en op ze afgestuurd. En rijden nu ook in een mooie Wilmink-auto rond!! Kortom: een goede autodealer. Jammer Ramon hè, dat je nu niet iets kunt Whats appen!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Westerval 16