Keurig geholpen

Netjes kopje koffie aangeboden. En netjes geluisterd naar mijn opmerkingen

Keurig volgens afspraak !

Zoals verwacht..

Eigenlijk alles zoals ik al jaren gewend ben. Prima afhandeling en de auto is ook nog even door de wasstraat gehaald.

Ik ben heel tevreden met Wilmink Enschede

Tot nu toe ben ik heel tevreden met Wilmink garage Enschede voor hun service.

Geweldig.

Alles wordt serieus behandeld,en klantvriendelijk.

Ik ben tevreden over de geleverde service

Goede service. Ik was alleen verrast dat ik moest betalen voor de kapotte band. Daar had ik niet op gerekend.

prima uitvoering van werk en vriendelijke behandeling

er wordt goed uitgelegd wat de bedoeling is van de werkzaamheden die worden uitgevoerd en krijg goede uitleg over de kosten gegeven.

Betrouwbaar en attent

Zorgvuldig, goed advies en altijd op tijd.

Zeer goed geholpen

Vriendelijke en meedenkend personeel

Altijd gezellig!

Kofferbak naar de *****? Bennie bellen.

Ik ben helemaal tevreden.

Goede service en prettig personeel.

Super correcte en persoonlijke benadering

Onlangs mijn 3e auto gekocht bij Gerrit ter Doest van Wilmink Enschede. Heel fijn en persoonlijk contact waarbij alle tijd wordt genomen. Aanrader !

Fijne service!

Hele fijne service voor de apk en onderhoud van mijn swift! Zodra ze wat gevonden hadden ben ik gebeld en hebben ze in overleg reparaties uitgevoerd. Hele fijne service en vriendlijk personneel! Kom hier zeker volgend jaar weer terug!

Super!

Wij komen al bijna 20 jaar bij Wilmink en hebben nog nooit klachten gehad. Altijd klantvriendelijk!!!

Super vriendelijk en alles naar tevredenheid opgelost.

Nadat mijn auto door de anwb bij Wilmink was afgeleverd hebben ze de storing gevonden en perfect opgelost. Hartelijk dank!

zorgvuldig

Klantvriendelijk

Onderhoudsbeurt voor een reële prijs.

Adequaat, uitvoerig, bewust

Vakkundig personeel en vriendelijke geholpen

Werd er goed geholpen Hier kom ik zeker weer terug Als ik wat heb met de auto

Goed en klantvriendelijk

Afgelopen keer voor het eerst APK bij Wilmink gedaan. Ze waren duidelijk van dit en dit moet eraan gebeuren. Erg fijn. Auto dag van te voren kunnen brengen in de middag, hadden ze er dezelfde dag nog naar gekeken en kon op de dag zelf hem in de middag al ophalen.

Onzin.

Ik vind het grote onzin, om groot onderhoud uit te voeren, als een auto nog maar net 2 jaar is, en nog maar 8000 km gereden heeft. Ben er ook van overtuigd, dat het meeste wat op de rekening staat, ook niet uitgevoerd is. Zoals bv nieuw oliefilter en nieuw luchtfilter. Maar er wordt wel €450,00 in rekening gebracht. Ik overweeg, op dit moment, om mijn toyota ik te ruilen voor een ander merk.

Zijn gewoon toppers daar

Alles netjes en vlot geregeld

alles was goed geregeld

auto voor service en apk gebracht

Fijne garage

Fijne garage met vriendelijk personeel met een luisterend oor. Auto netjes weer in orde gemaakt voor vele kilometers en met een acceptabel bedrag.

Fijne garage

Altijd netjes en betrouwbaar, ik ben zeer content met deze garage en al vele jaren klant.

Westerval 16

7545MZ Enschede