ze geven je het gevoel van eerlijkheid en degelijkheid

altijd netjes en correct

Goede en snelle service voor een nette prijs

Een goede en nette service iets waar dealers en garages van Japanse automerken bekend om staan.

Zeer prettig en door ervaren mensen geholpen

Zie bovenstaande regel.

alles volgens afspraak

Beurt gedaan en nieuwe Navi geinstalleerd. Netjes gedaan en rekening precies volgens afspraak

Mijn ervaringen zijn altijd top , mee denken bellen als er iets niet afgesproken is ( dus extra kosten), prima zo, dank.

Professioneel

Vieze auto afgegeven voor beurt en brandschoon teruggekregen

uitstekend

vriendelijkheid kennis van zaken grote beurt uitstekend uitgevoerd

Prima service beurt voor de Vitara.

Dankzij Michel was het dit keer een haal en breng service, met een gewassen auto ‘s avonds weer op de oprit.

Klantvriendelijk, kennen hun klanten

Vriendlijk en eerlijk Je bent geen nummer, je bent echt een klant. Duidelijke afspraken en prijsopgavr

Prettige benadering en transparantie vooraf

Keurig te woord gestaan door de medewerker bij de werkplaats-receptie, waarbij keurig vooraf werd medegedeeld wat er zou plaatsvinden aan onderhoud.

Auto ingeruild. Alles ging zeer correct en netjes.

Wederom keurig geholpen

Van tevoren werkzaamheden besproken, een fijne leenauto beschikbaar en mooi op tijd klaar. Auto stond fris gewassen en schoon van binnen weer klaar, top!

alles was prima geregeld

alles was prima geregeld

Geweldige service

Fijn dat na afloop van de grote beurt mijn auto van binnen en van buiten was schoon gemaakt. Super!

Prima en klantvriendelijke service

Goede service en zeer klantvriendelijke benadering.

Echt goed

Geweldige service Ben zoals gewoonlijk heel tevreden Koste een paar centen Maar dan heb je ook wat De auto was mooigepoetst en werd netjesbij mij voor de deur afgeleverd Ben zeer tevreden

Ik ben een super tevreden klant

Mede door de service van Gerrit ter Roest. Hij neemt 's-morgens mijn auto mee en brengt de auto 's-avonds weer terug. Super!

De reparatie was naar volle tevredenheid.

Zoals altijd heb ik weer een goede ervaring opgedaan.

accuraat, binnen budget en snel

Onze auto had een acuut probleem en de garage wist snel te vinden waar het was. Ze gaven advies om een gebruikt onderdeel in te zeten, wisten dat snel in te kopen en voerden de reparatie vlot uit.

Zoals altijd goed.

Goeie service en vriendelijk personeel, ben al jaren klant van jullie, heb alleen het idee dat de kosten van de onderhouds beurten aanzienlijk zijn gestegen.

Als klant ben ik zeer tevreden over het autobedrijf Wilmink Enschede bv

Snelle afspraak-mogelijkheden, goede service en uitermate vriendelijke ontvangst bij de receptie.

Perfect geregeld!

Alles volgens afspraak gegaan. Perfecte service en vriendelijk personeel.

Goed en vertrouwd

Goed vooroverleg over een dure maar noodzakelijke reparatie. Dank voor het wassen van de auto.

top

Ervaar het als zeer prettig dat ik tijdig een mail krijg voor een onderhoudsbeurt en dat ik zelf kan inplannen wanneer deze plaats vindt. Een prettige ontvangst en er wordt alle tijd genomen om eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens het wachten is er altijd koffie en een krant of tijdschrift. En als mijn auto weer klaar is, een duidelijk mondeling verslag wat er in deze onderhoudsbeurt gedaan is.

Westerval 16

7545MZ Enschede