Altijd goed en prettig geholpen

prima goede communicatie

Prima en goede communicatie. Overleg vooraf en klaar op afgesproken moment

Geweldige garage met vriendelijk personeel.

Dit was mijn eerste ervaring bij deze garage voor een onderhoudsbeurt en ik moet zeggen dat het zeer positief was. Geweldig dat je gewoon kunt wachten met een lekkere kop koffie erbij. Ook blij met het vriendelijke personeel, dat heb ik wel eens anders meegemaakt..

Hier wordt geluisterd naar de klant

Vanwege de nasleep van een schadereparatie vroeg ik bij Wilmink om hulp. Er werd gelijk actie genomen en mijn auto kon bijna direct worden aangepakt. Ik kreeg een leenauto mee (hele fijne auto) en deze werd keurig afgetankt en schoongemaakt voor me neergezet. Ik werd de volgende dag gebeld toen mijn auto klaar stond en alle werkzaamheden waren zoals gebruikelijk prima uitgevoerd!

Eigenlijk altijd zoals het hoort maar dat is tegenwoordig niet meer van zelfsprekend.

Al bijna 40 jaar klant bij Wilmink. 5 auto's gekocht en volledig op gereden. Nooit problemen gehad. Eerlijk advies. Eerlijke prijzen en fantastisch service. Drie keer raden welk merk mijn zoon rijd en waar zijn auto in onderhoud is...

spreken mijn taal, geen bla, bla.

goed volgens afspraak geholpen en waar nodig uitleg en overleg.

Door onze Jarenlange ervaring met autobedrijf Wilmink en diverse auto,s verder valt het ons op dat de service en klantvriendelijkheid nog Altijd op een nog altijd extreem Goed is.Heel bijzonder tegenwoordig.We rijden daarom nog altijd graag van Naarden naar Enschede. Alle medewerkers Hartelijk bedankt en zo houden a.u.b Vriendelijke groet Fam. GERRIT BOS.

Na een jaar eigenaar te zijn van een Suzuki Scross (nu 2 jaar oud), was het tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Er was tevens een terugroepactie, derhalve de onderhoudsbeurt ook bij de Suzikidealer Autobedrijf Wilmink in Enschede laten. doen. Het inplannen liep uitstekend, alsmede de ontvangst bij het afleveren van de auto. De gevraagde klantauto stond klaar. Keurig bericht gehad dat onze auto klaar was en weer opgehaald. De kosten waren nagelijk gelijk als vooraf verwacht en medegedeeld. Na het ontvangen van de Suzuki pechhulp card (niet dat ik denk deze ooit nodig te hebben gezien de reputatie lol) weggereden en ik merkte ik het direct. De auto reed als nieuw! Super tevreden dus.....

We worden altijd prima geholpen.

1 klein minpuntje. Het duurt ongeveer anderhalf uur. Ik had graag even een leenfiets gehad. Maar die waren er niet.

Topservice

Topservice bij garage Wilmink! Vriendelijk personeel, snelle en vakkundige reparatie van mijn auto. Ik ben zeer tevreden!

Prima service.

Vriendelijk en deskundig personeel en prima klantgerichte service.

Uitstekende service.

Nogmaals: Uitstekende service.

Altijd keurig en zeer vriendelijk geholpen !

Zeer goed afgestemd op de wensen van de klant

Altijd een goede gevoel dat onderhoud eerlijk en goed wordt uitgevoerd. Advies is perfect passend op maat. Goed overleg wat wel en niet gedaan moet worden.

klantvriendelijk

Na overstap op ander merk uiteindelijk toch weer bij Wilmink terechtgekomen, vanwege correcte klantvriendelijke medewerkers die meedenken en oplossingen zoeken in evt.problemen. Ga zo door.

Storing handrem en ABS.

Zonder afspraak werd meteen de oorzaak van de storing opgezocht: Roestvorming bij de ABS sensor. Diezelfde middag werd de storing verholpen en kon ik weer probleemloos verder met mijn oude karretje.

Prima service en vriendelijk personeel

Voorheen bij een andere garage de auto gekocht en daar ook laten onderhouden maar was positief verrast toen ik hier het onderhoud liet doen.

Erg prettig.

Beurt duurde wat langer, werd met mij meegedacht, kon zo even wat lenen en 2,5 uur later terugkomen. Als erg prettig ervaren.

Zeer klantvriendelijk en transparant over de reparatiekosten.

Zeer klantvriendelijk en een transparante toelichting over de kosten voor en na de onderhoudsbeurt.

Goede service vriendelijke mensen

Goed geholpen

Service was prima. Trekhaak keurig. Leenauto mee.

Prima afspraken en service

Correct afspraken gemaakt en herinnering vooraf via mail

Een no nonsens bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers. Onderhoudsbeurt zelf online in te plannen en je kunt er met een lekker kopje koffie op wachten. Al jaren voor ons het adres mbt aankoop en onderhoud auto. Een aanrader.

Goed opgelost en klanten vriendelijke

alles netjes

Gewoon goed geregeld!