Vlotte jaarbeurt can onze Colt hybrid.

Vlot geholpen bij afleveren auto en al meteen een duidelijke prijsopgave. Fijne leenfiets mee. Bij ophalen wat lang moeten wachten, afd. Verkoop moet het dan afhandelen en die hadden geen actief beeld op de werkplaatsbalie.

Uitstekende service, uitleg en vriendelijkgeid

Als ik zomaar binnenwip omdat er een lampje brand is er altijd iemand die helpt en vragen beantwoord Een afspraak is ook altijd vrij snel in te plannen Ik kan gebruik maken van een leenauto, helaas zijn hier kosten aan verbonden Reparaties worden vakundig uitgevoerd en de auto word netjes weer afgeleverd

Goed en snel

Goed en snel, duidelijkheid van te voren in de kosten. Koffie is goed tijdens het wachten.

Vriendelijke en snel

Heel goede service.

Aangezien ik met mijn gebroken duim zelf niet mocht rijden, heeft een monteur mijn auto opgehaald en weer teruggebracht. Dit werd zonder probleem geregeld, en er stond zelfs een vervangende auto. Alles was verder goed geregeld.

Goede onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt uitgevoerd zoals afgesproken. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Jammer dat het onderhoudsboekje niet geheel door de garage is bijgewerkt.

Niks op aan te merken

Prima geholpen

Mooie goede garage en showroom en klant vriendelijke medewerkers

Prima geholpen en de auto was mooi op tijd klaar

Vriendelijke mensen, goede informatie en goede service.

Ik ben al jaren klant en nog steeds tevreden

Goedgeholpen met de controle afspraak

Aan De onderliggende afspraak keurig gehouden

Tevreden

Gewoon zeer tevreden

Vlot, zeer klantvriendelijk.

Zie boven. Met name het naar mijn werk brengen en het ophalen was zeer naar mijn zin.

Perfect gedaan en goede service

Auto kreeg jaarlijkse beurt deze is goed en schoon afgeleverd Personeel was zeer goed en maakt tijd voor een praatje of uitleg zijn zeer tevreden

Correct en netjes

Contact afspraak prima Onderhoudt auto. Ook prima. Ik ben blij dat ik nu niet meer naar de garage peterman moet voor mij een hele verbe****** auto bedrijf Wilmink

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met deze garage.

Goede en snelle service. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ze denken mee met de klant en overleggen alles alvorens ze bepaalde werkzaamheden verrichten. De garage en showroom ziet er netjes en goed verzorgd uit. Het oogt en is professioneel.

Keurig geholpen

Netjes kopje koffie aangeboden. En netjes geluisterd naar mijn opmerkingen

Keurig volgens afspraak !

Zoals verwacht..

Eigenlijk alles zoals ik al jaren gewend ben. Prima afhandeling en de auto is ook nog even door de wasstraat gehaald.

Ik ben heel tevreden met Wilmink Enschede

Tot nu toe ben ik heel tevreden met Wilmink garage Enschede voor hun service.

Geweldig.

Alles wordt serieus behandeld,en klantvriendelijk.

Ik ben tevreden over de geleverde service

Goede service. Ik was alleen verrast dat ik moest betalen voor de kapotte band. Daar had ik niet op gerekend.

prima uitvoering van werk en vriendelijke behandeling

er wordt goed uitgelegd wat de bedoeling is van de werkzaamheden die worden uitgevoerd en krijg goede uitleg over de kosten gegeven.

Betrouwbaar en attent

Zorgvuldig, goed advies en altijd op tijd.

Zeer goed geholpen

Vriendelijke en meedenkend personeel