Een prima, klantgericht en klantvriendelijk bedrijf. Erg betrouwbaar.
Goede service, flexibel en betrouwbaar
Prima zoals je door de mensen ontvangen en behandeld wordt en dat al vele jaren!
Eerlijke,betrouwbare mensen
Behulpzaam Goedenacht service Niet te duur
goede ervaring met Autobedrijf Geerts, je wordt altijd snel geholpen, ook zonder afspraak.
zeer tevreden over kwaliteit ,serviceverlening en communicatie. Koffie is ook lekker !
eerlijk en oprecht
Goede service, betrouwbaar en vriendelijk
Word niet vriendelijk ontvangen. Er was niemand te bekennen. Geen drinken aangeboden gehad. Norse man, straalt weinig uit naar klanten die geen bekenden zijn. Bekenden worden hartelijker ontvangen en een babbeltje meegemaakt. Meest oprecht vriendelijke aandacht die ik kreeg, was van de hond die los liep in de showroom/wachtruimte. Vrouw iets vriendelijker maar blijft geforseerd. Liever iets meer geld kwijt en dan meer klantvriendelijkheid en service. Heel stuk gereden om er te komen dus erg jammer dat er dan geen aandacht voor de klant is.
Klantvriendelijk , service gericht, ook na sluitingstijd altijd beschikbaar bij eventuele pech onderweg.
Goede communicatie bij eventuele onvoorziene kosten (APK).
prima service,
Goed contact en afspraken worden nagekomen.
Broekstraat 64
6612AD Nederasselt