4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer klantgericht bedrijf. De schaal van het bedrijf waarin de deskundigheid en betrokkenheid van eigenaar en medewerkers opvallen, hebben mij al jarenlange tot een tevreden klant gemaakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kan slecht een beoordeling geven voor dit bedrijf. Redenen geen reactie op aanvraag tactactie van mijn auto. Naar mijn oordeel geen belang!!Jammer

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik bij Koppejan in Domburg al jaren lang een uitstekende service krijg. Uitstekend onderhoud.Geen overbodige reparaties, deskundig advies en ook voor kleine onderhoudszaken kan je er zonder afspraak binnen rijden en word je vriendelijk en snel geholpen. Ik heb er reeds 2x een uitstekende gebruikte auto gekocht en laten onderhouden en weet nu al dat ik mijn volgende auto ook daar zal gaan kopen en laten onderhouden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ondanks een bedrijf van bescheiden omvang, is er toch sprake van een grote mate van deskundigheid gepaard met opmerkelijke klantvriendelijkheid.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze een goede service bieden en je er altijd terecht kunt.

Domburgseweg 18

4357 BB Domburg