Vriendelijke mensen en een goede en snelle service
Vertrouwd adres, goed advies, vakkundig, direct contact met monteur...
Ik ben al 45 jaar klant bij Koppejan en ik voel mij er nog steeds thuis. Ik heb er al diverse auto\'s gekocht en ook laat ik daar al het onderhoud plegen. Ik ben een zeer tevreden klant.
Zeer tevreden over de manier van werken en het uitvoeren van het onderhoud aan onze auto\'s. Er is altijd een oplossing en je word deskundig en netjes geholpen.
Ben al heel lang klant bij Koppejan, net weer geweest voor de jaarlijkse beurt en APK, erg tevreden over dit bedrijf!!
vriendelijk en goede service
In alles een 10. Enorm hulpvaardig. Flexibel. Deskundig.
Onderhoud, apk
Altijd staan ze klaar en ze zijn flexiebel.
Handelen snel en efficiënt, oplossingsgericht, servicegericht. Prettig in de communicatie en natuurlijk niet onbelangrijk: kundig en ervaren monteurs en proff.
Bij pech onderweg op zondag direct voor werkplaats gezet en thuis het bedrijf van de klacht op de hoogte gebracht. Zonder poespas de volgende dag direct gemaakt. Een pracht ervaring en een pluim voor dit bedrijf.
Goede ervaringen en perfecte service.
Prettig bedrijf waar we al heel lang naar volle tevredenheid komen. Prima service. Oplossingsgericht en mensen die hun vak verstaan.
Altijd wordt ik op een prettige wijze, snel en vakkundig geholpen.
Goede wijn behoeft geen krans.
wat een fijne mensen en wat een geweldige service
Vriendelijke personen, zo wel op de werkvloer als op kantoor. Bij schades of problemen altijd snel opgelost.