Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf.

Uitstekende service, vakkundig en klantvriendelijk

Heel goed geholpen geweldig

goed contact, heldere afspraken waar Koppejan zich aan houdt

goed overleg, men luistert naar je wensen en probeert hieraan te voldoen. Afspraken worden nagekomen.

Erg goed

Goede wijn behoeft geen krans.

Vriendelijk en kennis van zaken

Tevreden over werkwijze, proberen altijd een oplossing te vinden

Zeer accurate en duidelijke behandeling/afspraken.

Prima geholpen

Met name de extra hulp om de auto op te halen en weer terug te brengen Over techniek weet ik niet veel dus dat beoordeel ik niet Ik heb mij aangemeld bij garage Koppejan omdat er zoveel mensen uit onze buurt, zo tevreden zijn!

jarenlange ervaring geeft een zeer goed gevoel van vertrouwen

Omdat vertrouwen niet is beschaamd, geeft ieder bezoek aan de garage een goed gevoel.

Goed, degelijk en betrouwbaar

Juiste probleem diagnose en klantvriendelijk oplossing.

voorkomend en vakkundig

voorkomend en vakkundig

Helpen altijd

Altijd goed en behulpzaam!

Wij maken al jaren gebruik van deze garage en zijn zeer tevreden. Met name de persoonlijke, vriendelijke en meedenkende service van Johan (chef werkplaats) is een pré!

Professioneel - Snel - Vriendelijk

Zoals je het graag zou willen hebben

Meer dan 40 jaar klant, nog meer uitleg ????

goede hulp

altijd fijne hulp als er iets is.

Goede service, vriendelijk, vakkundig.

Auto onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke ontvangst. Geen klachten. Afspraak over inruil mondeling bevestigd, maar de gevraagde schriftelijke offerte is nog niet ontvangen !?

Snelle service en altijd vriendelijk

Kopejam is niet goedkoop, maar ze staan altijd voor je klaar en je wordt goed geholpen

Tot volle tevredenheid

Jet is altijd in orde !

altijd goed en vriendelijk en behulpzaam

Altijd flexibele, goede, snelle en zeker kwalitatieve service!

Zeer tevreden over prijs kwaliteit en alles is mogelijk qua tijden en service!

Snelle service. Ben tevreden

Uitmuntende service

Zeer correcte behandeling. Telefoontje over uit te voeren extra werkzaamheden. Berichtje dat auto gereed is en opgehaald kan worden. Faktuur werkzaamheden kan direct betaald worden. En niet te vergeten, gebruik kunnen maken van een leen auto tegen benzine verbruik verreden kilometers. Jammer dat sommige gebruikers benzine verbruik verreden kilometers niet aanvullen. Beoordelings cijfer 9.9

Goede service, snelle hulp

Positief

bijzonder tevreden

Snel, goed, redelijke prijs.

Domburgseweg 18

4357 BB Domburg