Overleggen altijd als er extra kosten zijn bij onderhoud/apk. Bij afhalen auto wordt besproken wat ze gedaan hebben.
prima bedrijf met goede service en zeer klantgericht.
transparant, betrouwbaar, goede service
Geven ook door wat NIET vervangen hoeft te worden in hun ogen. Perfect
Top! Uitstekende service, goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede service en altijd vriendelijk👍👍
Uiterst tevreden heb ik mijn old-timer met een vrij grote reparatie teruggekregen. De behandeling is uiterst zorgzaam en technisch een hoogstandje. De benadering zeer klantvriendelijk. Kortom ik ben zeer verheugd dat ik de garage Bustjn in Posterholtontdekt heb.
Zeer klant vriendelijk. Top.
Klant is koning.
Vriendelijke benadering-Goede motivering van genomen of te nemen besluiten. Prima overleg en terugkoppeling. Snelle werkwijze.
Klant vriendelijk, snelle service
Klantgericht,duidelijk over reparaties. Niet moeilijk met afspraken en prettige omgang.