Heel prettig.
Een top bedrijf voor uw klassieker en moderne auto. Vakkundig, vriendelijk, duidelijke afspraken, kortom een perfecte prijs kwaliteit. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, waar vindt je nog een dergelijk bedrijf met zoveel passie en liefde voor alles waar benzine en andere brandstof in moet.
prima!
Erg goede service en alles snel en deskundig afgehandeld.
Een klantvriendelijk bedrijf. Goede adviezen. Vriendelijk personeel.
Al meer als 15 jaar uiterst tevreden klant! Service en contact optimaal.
Al jaren een vriendelijke en goed verzorgde service. Bij Bustin maak je een afspraak welke meteen staat als een huis. Wij zijn meer dan tevreden over Garage Bustin in Posterholt
Klant gericht denken en vriendelijk
Bijzonder competent en vriendelijk
gewoon zeer goed!!
zeer goed en duidelijk, vooraf offerte en laten je zien wat kapot of misschien vervangen kan worden. Geven ook duidelijk aan dat iets slecht begint te worden, maar nog niet echt nodig is, de keuze is dan aan jezelf
Zeer prettig, klant vriendelijk.
Wij hebben al vele jaren hele goede ervaringen met autobedrijf Bustin. Zeer klantvriendelijk, goede service, goede bereikbaarheid.
Deskundige en professionele organisatie.
ga zo door als jullie altijd al doen!!