Goede, snelle, vriendelijke en vakkundige behandeling.
Zeer goede ervaringen. Duidelijke communicatie, bij een onderhoudsbeurt wordt er altijd gebeld en alles duidelijk samen overlegd.
Super service, eerlijk en oprecht. No nonsens cultuur.
Vriendelijk personeel, staan voor je klaar, proberen zo snel mogelijk te helpen, denken mee in de kosten en voor zover ik kan beoordelen kundig.
Zeer betrouwbare Garage, die altijd voor je klaar staat!! monteurs zijn altijd vriendelijk, al met al een Garage waar je graag komt.....
Eerlijke en vakkundige service voor een juiste prijs.
Dit was de eerste keer dat ik de auto bij Bustin voor een grote beurt bracht. Ik kreeg vooraf duidelijk uitgelegd wat men ging doen. Tijdens de werkzaamheden werd ik tussentijds geïnformeerd. Tijdens het rijden merkte ik dat de auto een beurt had gehad. Positieve ervaring.
Zeer prettig en duidelijk overleg over wat er moet gebeuren a.h.v. onderhoudsbeurt. Ook achteraf wordt je goed bijgepraat.
Erg prettige ervaring. Eerlijk en open communicatie.
Zeer betrouwbaar bedrijf,kundig en vriendelijk personeel. Zal dit bedrijf aan iedereen aan bevelen.
Fijn bedrijf met oog en hart voor de klant. Kom er al jaren en heb nog nooit klachten gehad. Woon niet meer in de buurt maar ga nog steeds voor mijn onderhoud naar garage Bustin.
Goed en kundig.