vriendelijk personeel ,die weten waar ze over spreken. Ze leggen duidelijk uit wat er aan de hand is en draaien nergens om heen.
Alles alleen maar positief , het is een meedenkend vooraanstaand bedrijf met eerlijke tekst en uitleg ,
Niet veel woorden nodig.....GOED
Ik kan kort en krachtig zijn: Ga zo door!!
Goede service en altijd zoeken naar de passende oplosssing
Prima! Het bedrijf neemt contact op als er zaken anders zijn dan van tevoren verwacht en stemmen dan met de klant op. Heel correct! Toen ik mijn auto ophaalde heeft de monteur nog laten zien wat ze aan extra werk gedaan hebben. Top!
Gewoon super! Alles volgens afspraak,top!
Ik ben keurig geholpen, heldere uitleg gekregen, de kosten vielen me mee en het belangrijkste; de auto rijdt nu helemaal geweldig.
Ik word altijd vriendelijk behandeld en er is ook altijd tijd voor een praatje. Kopje koffie erbij. Je kunt rustig in de showroom rondkijken en als je wil, ook toekijken bij de reparaties. Je voelt je \"thuis\" bij Bustin.
Goede en betrouwbare service, wat moet gebeuren doet men; maar er worden geen onderdelen vervangen die nog goed zijn. Daarbij is het prijsniveau een stuk lager dan bij de merkdealer. Ik ben al sedert de start van dit bedrijf klant en nog nooit teleurgesteld.
Vriendelijk en vakkundig
Zoals al jaren, klantvriendelijk en zeer goede service. Als er iets is, wordt er altijd goed overleg gepleegd met de klant. Bij Bustin ben je nog gewoon klant i.p.v. een nummer.😃😃. Ga zo door!!