Al jaren lang voor mij het beste adres voor zowel mijn hedendaagse auto, oldtimer en aanhangwagen. Zeer persoonlijk, altijd correct en afspraak is ook afspraak! En dat alles tegen zeer moderate prijzen. Kan ik iedereen van harte aanbevelen.
Kundige mensen en oprecht geïnteresseerd in de berijder en auto.
Vriendelijk, open en correct. Probleemoplossers die als een team overkomen. Net even die extra stap zetten wat hen onderscheidt van vele andere bedrijven.
Wij hebben al jaren hele goede ervaringen met Bustin
Goed , altijd netjes en beleefd.
Weer prima geregeld!
goede kwaliteit en snelle service
ervaringen kwa communicatie en uitgevoerde werk zijn goed. mogelijk punt van aandacht: als een auto voor een service beurt word gebracht zou ik deze wassen zodat de client een schone auto terug krijgt; puntje van extra service. Bij oa. VW doen ze dit standaard bij een kleine en/of grote beurt.
Afspraak is afspraak.
Alleen maar goede ervaringen
uitstekend
Kundig en betrouwbaar. Proactief.
Goede en deskundige service staan altijd voor je klaar niets is te veel