Zeer goed.

Conform de gemaakte afspraak zeer snel, professioneel en vriendelijk geholpen!

Klantvriendelijk

Goede service, duidelijke info, klantvriendelijk

zeer tevreden

goed geholpen duidelijk uitleg wat er moet gebeuren

Vakwerk

Mijn auto heb ik begin dit jaar in midden Nederland gekocht. Via Autotrust kan ik voor garantiegevallen terecht bij deze garage. Het probleem werd op vakkundige wijze opgelost en de garage was duidelijk over bijkomende kosten. Tevens werd er goed overleg gevoerd over een mankement dat tijdens de reparatie gevonden werd.

Top geholpen.

Achter schokbreker afgebroken. In 1 dag nieuw besteld en voor zekerheid beide kanten vervangen. In 1 dag geregeld. Heb top ervaring met deze garage.

Snelle en efficiente service

Zeer snelle hulp bij starten van de auto bij mij thuis daarna in de garage probleem snel opgelost.

Prima service.

Zeer prettige en deskundige advisering en bemiddeling bij aankoop auto

Geweldig, altijd even vriendelijk en correct, goed en deskundig

Of je nu met een hedendaagse auto of oldtimer, je wordt deskundig en jet de klant meedenkend geholpen.

Familiebedrijf waar mijn ouders en ikzelf al jaren komen.

Zie hierboven.

Uitstekende service

Klantvriendelijk met Goede adviezen

zeer snel behulpzaam en super vriendelijk

Staan meteen klaar om je te helpen met raad en daad Zeer vriendelijk en uitstekende mecaniciens Wij zijn zeer tevreden van hun onderhoud aan onze voertuigen Raad iedereen aan voor vragen en herstel van hun wagens zeker contact te nemen met AUTO BUSTIN POSTERHOLT

Snelle hulp geen lange wachtlijst

Goede uitleg over reparatie hulp bij t afhandelen van verzekering kwestie

vriendelijk en correct behandeld

De snelle afwikkeling en uitleg van de reparatie heb ik als prettig ervaren

Heel goed!

Vriendelijk, duidelijk, goede communicatie en snel.

Wij zijn al ongeveer 18 jaar klant ..dat zegt voldoende

Alles goed geregeld

Auto is in vertrouwde handen.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Top service en informatie

Kan wachten onder het genot van een kopje koffie

Klantvriendelijk en kundig

Prettig geholpen en met vertrouwen weer een jaar rijden.

Volgens afspraak.

Prima geregeld.

Beste keuze!

Zeer betrouwbaar, prettig bedrijf om zaken mee te doen. Communiceren goed, zijn zeer behulpzaam en prijs kwaliteit is prima. Aanrader!

Prima service en klantvriendelijkheid staan bovenaan!

Alles in goed overleg en goed geregeld.

Klantvriendelijk

Dat kan beter!

Auto brengen om 09.00 uur. Om 16.00 uur eindelijk klaar. Veel te lang. Medewerker Roy Koschek is uiterst klantvriendelijk, die verdiend het maximale aantal punten. Maar... de baliemedewerker en zoon van.. bot, kortaf, arrogant. Eerlijk gezegd heb ik hem liever niet aan de telefoon of balie. Voor ons een reden om na te denken of we deze garage nog willen houden. En dit geen ervaring van 1 keer, helaas van meerdere keren.

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt