Super zoals iedere keer

Zeer vriendelijk en professioneel.

Geweldige service!!!

Perfecte service. De medewerkers staan altijd voor je klaar om te helpen. Duidelijk uitleg van de werkzaamheden. Goed overleg met de klant en alles tegen marktconforme prijzen.

Altijd vriendelijk en bereid om uitleg te geven over van alles. Zeer tevreden met deze garage!

Fijne snelle service

Ondanks dat het heel druk was toch nog mijn auto gerepareerd

Top!

Ga al enkele jaren naar Bustin Altijd duidelijk wat er moet gebeuren of is gebeurd aan de reparatie,altijd mooi op tijd,en geen flauwekul over extra kosten wat niet nodig zijn.Kortom een zeer tevreden klant!

Zeer goede service en uitstekende nazorg. Transparante prijzen.

Afspraken worden nagekomen. Prijsopgave wordt doorgebeld en klopt. Indien er naderhand nog iets aan schort, kun je zo binnenlopen.

Vakkundig en snel onderhoud + APK

Via de BOSCH App een afspraak plannen, waarbij de vakanties niet waren geblokt, was nog even een dingetje. Maar snel een passende afspraak gemaakt en verder heel goed geholpen.

Correct en netjes geholpen

Altijd alles goed geregeld

Alles klopt. Geen verdere op of aanmerkingen. Gewoon zelf gaan ervaren. Is een goede garage

Zeer te vreden

Was voor eerste keer bij Garage Bustin maar zeker niet de laatste.

Vriendelijk - deskundig - service gericht

Bij Auto Bustin is je auto in zeer goede handen.

Weer perfect geholpen!

Auto voorzien van nieuwe banden, beurt , uitlijning enz. Helaas nog kleine trilling in stuur. Gebeld afspraak gemaakt en gelijk opgelost. Super geholpen!

Zoals gebruikelijk weer alles conform afspraak gerepareerd,top

Ben al heel veel jaren klant met twee auto's. Dat zegt genoeg toch.

Uitstekend familiebedrijf.

Ben al jaren klant en heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Uitstekende service,altijd goede adviezen kortom uitstekend bedrijf.

klantvriendelijk

goede service

Goede service zoals we gewend zijn.

Komen afspraken na.

Superservice!

Erg behulpzaam en duidelijk. Goede afspraken, perfecte uitvoering.

Super service goede prijs.

Altijd meedenken en allert.

zie boven.

Fijne en snelle service

Duidelijk in wat er nodig was aan de auto en dit ook nog dezelfde dag kunnen maken.

Klantvriendelijk en informatief

Er wordt gebeld om evt reparaties te bespreken.

Mijn klassieker is hier in goede handen!

Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en zeer kundige mensen. Je wordt fijn geholpen en perfect geadviseerd. Ze communiceren goed. Echt een aanrader, vooral als je een klassieker hebt!

Prima!

Altijd overleg over het nodige onderhoud en bij eventueel aangetroffen problemen.

Vakwerk. Super service. Goede communicatie

Kan deze garage alleen maar aanbevelen.

Goed geholpen

Zoals altijd snel en goed geholpen met en goede service

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt