Super service

Goed advies, voor een goede prijs kwaliteits verhouding

heel zorgvuldige service

personeel heel correct en vriendelijk met kennis van zaken

Heel fijn

Had een ongeluk met onze auto, na een telefoontje kon ik meteen langs om na te laten kijken wat de schade is en hoe verder, en zeker als je de auto niet kan missen. Dus was een snelle service, goede hulp en advies.

Zeer goed en klantgericht geholpen

Zeer goed geholpen. Goed overleg over de reparatie. Niet onnodig kosten gemaakt.

Hier staat klantenservice op nummer 1!

Ik ben heel tevreden over autobedrijf Bustin. Ze zijn vakkundig en klantvriendelijk. Ook prettig, dat ze je vooraf informeren over de verwachte kosten en je gaandeweg op de hoogte houden over eventuele bijzonderheden. Goed bereikbaar en denken met je mee!

Vriendelijke en betrouwbare service

Auto gebracht voor een beurt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, en ze houden zich aan de afspraken. Als er wat vervangen/gerepareerd moet worden, wordt je eerst gebeld voor overleg. Wat ik als leek niet snapte werd me geduldig uitgelegd en ik kreeg de tijd om even na te denken en met iemand te overleggen voordat ik een besluit nam. Vriendelijk en betrouwbaar, zeker aan te bevelen.

Prima behandeling

Vriendelijk en behulpzaam personeel en lekkere koffie

zoals gebruikelijk 'voortreffelijk'

Mijn titel zegt al meer dan genoeg en daar heb ik niets aan toe te voegen.

goede en snelle service. Komen afspraken na. Vriendelijk personeel

Kundige monteurs en goede service

Prima behandeling

De afspraak was zeer snel en bij pech was men snel bij ons ter plaatse.

Zeer tevreden. Te vertrouwen. Informatievoorziening en meedenken aanwezig.

Top! Mijn carburateurs en ontsteking zijn afgesteld!

Mijn Kadett coupe met Volvo 240 2.3 motor en motorfietscarburateurs is weer afgesteld, ontsteking, 4 carburateurs en compressie gemeten. Alles gelukkig nog goed, kost wel beetje, maar ja dat weet je als je de enigste bent met zo’n combinatie. Blij dat ik nog iemand heb kunnen vinden die dit kan en er duidelijk plezier in heeft. Net weer heerlijk rondgescheurd met een gigantische grijns op mijn gezicht. Dennis bedankt! Gr Freek

Perfecte service

Kijken de auto goed na en controleren ook de werkzaamheden die gedaan zijn zodat je zeker weet dat de auto goed gemaakt is.

alweer top

zeer goed en professioneel geholpen

Mijn jarenlange ervaring bij Auto Bustin

Auto Bustin kan ik iedereen aanbevelen wegens hun uitstekende vakkennis, hun uitstekende service en klantvriendekijheid in woord en daad. Kortom een uitstekende vakgarage.

Werk volgens afspraak. Altijd netjes!

Een prettige ervaring van deskundigheid en betrouwbaarheid.

Mijn indruk: prima uitvoering van APK en onderhoud. Deskundige, vriendelijke toelichting en contact.

Prettig en goed.

Correct!

Eerlijk correct beleefd

Tijdig en kundig opgelost

Een reparatie aan de drukcilinder van de koppeling is snel en kundig opgelost.

Goed geïnformeerd

Goed uitgelegd wat er gedaan moest worden. Vooraf besproken wat de kosten waren. Op tijd was de auto klaar.

Goede service door vakkundig personeel.

Nooit lange wachttijden vriendelijk en vakkundig personeel.

wordt snel en goed geholpen

Top!!!

Vriendelijk, persoonlijk, vakbekwaam en eerlijk. Dit zijn een paar steekwoorden over Auto Bustin. Komen hier al 30 jaar. Altijd zeer naar wens geholpen!!

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt