Prima communicatie over noodzakelijke reparaties

Optimale service

Veel te laat gebeld voor APK, hebben mij toch nog kunnen inplannen! Chapeau, ook voor service en tussendoor bellen omtrent stand van zaken en kosten!

uitstekende vlotte service

Snelle reactie op mijn melding van niet kunnen starten

Een zeer professioneel team.

Alweer super geholpen, met goede uitleg. Een autobedrijf wat aantebevelen is

Efficient, informatief en zorgvuldig .

goed.

prima zaak zeer goede vaklui

dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen zeer goed personeel

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Klantvriendelijk! Goede service en vertrouwd adres kort bij huis.

Super snel en tot grote tevredenheid!

Zo als altijd zeer correct, kundig en netjes. Zeer vriendelijk personeel inclusief de gehele familie Bustin.

Ik ben uiterst tevreden over de geboden service.

Wanneer ik me meld dan word ik altijd prettig en netjes te woord gestaan en geholpen.

Prima service komt afspraken na Klant wordt niets opgedrongen. Denken met de klant mee. Heel fijn bedrijf om naar toe te gaan.

Zo als atijd.Prima

correcte benadering en service

Snelle en vriendelijke behandeling. Tijdig geïnformeerd over gebreken die niet eerder bekend waren bij mij.

Uitstekend geholpen

Werkzaamheden goed en nauwkeurig uitgevoerd

Prima geholpen

Goede hulp, bellen om te overleggen voordat er extra kosten gemaakt moeten worden.

Super, zoals altijd!

Super. Er wordt eerst altijd overlegt met je. Voor advies altijd een goed antwoord met uitleg. Als er iets niet hoeft dan raden ze het ook af. Top service.

Altijd prima service

Veel kennis en expertise

Heel goed

Goede service, aandacht en uitleg.

Goed geholpen

Goede communicatie

Direct actie van autobedrijf Bustin na ons telefoontje mbt defecte auto. Supersnelle diagnose gesteld en opgelost. Bedankt, een bedrijf waar je op kunt bouwen !!

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met Auto Bustin V.O.F.

Alles TOP

Al vele jaren klant en nog altijd TOP

Zoals altijd weer een uitstekende service!!

Vriendelijk, deskundig, goede bruikbare informatie vooraf en geen verrassingen achteraf.

Zeer persoonlijke, deskundige en comfortabele afhandeling van de autoschade!

Ze richten zich zeer naar de wensen en mogelijkheden van de klant! Een zeer deskundig en vertrouwd bedrijf!!

Hele goede service.

Zorgen op een persoonlijke manier voor het onderhoud van de auto. Zijn er problemen worden die duidelijk uitgelegd. Het hele plaatje klopt.

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt