Was weer perfect geregeld.

We konden de auto niet brengen in verband met een ziekte, dus hebben ze de auto netjes opgehaald en na de werkzaamheden weer terug gebracht. Dat vind ik nu een perfect service.

Goed gewerkt - zeer tevreden

Competent - goede uitleg

Goede service en snel

Goed geholpen.

Zeer goede en snelle service

De garage ligt vlak bij mijn woonadres hetgeen zeer handig is bij onverwachte problemen of storingen. Mijn ervaring is dat het personeel vriendelijk en vooral zeer deskundig is. Aangezien ik geen verstand heb van de werking en de techniek van auto's moet ik geheel kunnen vertrouwen op het werk van de garage

Correcte uitvoering

Afspraken nagekomen Geen op of aanmerkingen Raad dit bedrijf bij anderen aan

Top garage

Goede afspraken en advies

zeer goede servicde en werkzaamhden.

zer goede uitleg over de werkzaamheden

goede service

altijd goed

Banden wissel service / stalling banden perfect geregeld

Prima bedrijf, vakkundig en zeer prettige communicatie.

tevreden

jammer dat ik achteraf er achter moest komen dat de leen scooter in rekening werd gebracht

Vriendelijk; duidelijke uitleg over hetgeen er aan de auto wordt gedaan; eventueel onvoorziene reparatie altijd in overleg. In een woord: uitstekend.

Vakmensen

Goede en snelle service

No nonsense, oprecht en sociaal

Gewoon een fijn familiebedrijf, goed personeel met hart voor de zaak. Ik blijf hier komen, ook al woon ik sinds 25 jaar in Sterksel, ongeveer 50 km verderop. Altijd een persoonlijk praatje, wat ik erg kan waarderen.

Correct en vriendelijk

Zeer positief

Uitstekend werk verricht, snel en gedegen

Nog nooit heb ik tevergeefs om hun medewerking gevraagd. Ze hebben mij altijd uit de "rij-nood "geholpen

Geweldige service ondanks corona!

Snel en prima, ondanks alle corona maatregelen contact ook erg plezierig.

komt afspraken na en levert top kwaliteit

Auto Bustin komt altijd hun afspraken na. Als er wat is wordt hierover direct de klant geïnformeerd. Het geleverde werk is van hoge kwaliteit en hun organisatie is goed op orde.

Fijn dat de heren achter de balie monteurs ervaring hebben.

Mijn ervaring met Auto Bustin : SUPER SERVICE .KLANTVRIENDELIJK.

In een woord Super Sevice en klantvriendelijk

Prima bedrijf met vaklui!!

Deskundig personeel dat klantgericht werkt. Eerlijk advies en open over kosten. Altijd vooraf overleg. Vooral zo doorgaan.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Professioneel en vriendelijk geholpen

De medewerkers van Auto Bustin zijn professioneel, vriendelijk en vinden in overleg altijd de beste en goedkoopste oplossing. Dit geldt voor zowel mijn "gewone" auto als mijn oldtimer.

kan niet beter

zeer goed

Klantvriendelijk en ik ben tevreden over de afhandeling van de reparatie

Zeer goed.

Goed, vriendelijk en correct advies. Dankjewel.

Goed.

Roermondseweg 60