Klantgericht

auto Bustin doet wat ze zeggen. Dat is kwaliteit leveren.

De reparatie is , toen ik de auto kwam afhalen was er nog iets niet in orde. Nadat ik de schade met de garagehouder bekeken had is dit op een keurige manier alsnog in orde gemaakt .

Beurt en hulp extra als fijn ervaren!

uitstekend

ik ben erg tevreden over de goede en snelle service

Fijne, eerlijke en snelle service

Fijne, eerlijke en snelle service.

Hebben tijd gemaakt in hun planning voor een onverwachte reparatie, waardoor ik enkele dagen later toch met mijn eigen auto veilig de weg op vakantie kon. Geweldig!

De dienstverlening is vakkundig, zakelijk en klantvriendelijk

Na enkele meldingen (bij onderhoudsbeurten) over een licht rammelend geluid, heb ik, toen dat geluid erger werd, gevraagd het te onderzoeken. Toen dat werd gedaan bleek het te gaan om een defect aan de waterpomp (gelukkig geen kantelende cylinders, wat eerst als mogelijkheid werd geopperd). Na een voortvarende vervanging van de waterpomp bleek het probleem verholpen. Tot mijn grote tevredenheid.

Mensenmensen

Altijd goede service

Goed zoals altijd

Goed zoals altijd

Goed bedrijf met kundig personeel

Begint met de afspraak. Of er nog punten zijn waar ze extra naar moeten kijken. Bij iedere beurt vragen ze of je een vervang auto nodig hebt. Maken goede afspraken en komen die ook na. Een fijn bedrijf met leuke en aardig personeel. Die altijd met je meedenken en voor je klaarstaan.

Vakkundig, vriendelijk en correct !

Prima geholpen

Prima service.

Service en klantvriendelijk staan voorop bij Auto Bustin.

Goede afspraken prima geholpen alles was oke

De organisatie met een autohart!

Hier kunnen autobedrijven een voorbeeld aan nemen: vriendelijk, informeel, klantgericht, perfecte service.

Altijd prima geholpen

nooit klachten gehad..

Zeer goede service

Goede service en kijken auto goed na

Klantvriendelijk, behulpzaam en dienstbaar.

Door een vergissing mijnerzijds, een dubbele afspraak in de ochtend, moest de afspraak voor de beurt aan de auto verzet worden. Dat was geen probleem. Bij het brengen van de auto werd aangeboden de auto na de beurt naar mijn huis te brengen zodat ik niet in korte tijd 2 keer 5 kilometer hoefde te lopen. Top.

Uitstekend !!

klantgericht, deskundig

Top , zoals altijd!

Goede service , scherpe prijs.

Goede en deskundige service

Goede snelle service door deskundig en vakkundig personeel.

Goede uitleg van gedane reparatie, verhelderend filmpje.

prima garage

super deskundige service.

Alweer goede service

Zoals altijd zeer goede service. Monteurs die weten wat ze doen. Geven ook een zeer goede uitleg.

fijn

altijd bijzonder dat de balie mensen mee denken en ook weten wat er onder de motorkap gebeurd.

Vriendelijk en punctueel.

Heb onze caravan laten keuren , ondanks dat door omstandigheden de eerste afspraak niet door kon gaan, een hele flexibele opstelling om de caravan toch vakantie klaar te maken.

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt