Helemaal Top!!

Kan me geen betere service wensen!

Top bedrijf met top service

Zeer goed en eerlijk bedrijf, goede monteurs, goede prijzen

Afspraak op korte termijn mogelijk en dezelfde dag auto klaar. Goede afspraken en tussentijds overleg mogelijk.

Vriendelijk, snel en goed.

De ontvangst s'morgens om 08.00 uur was vriendelijk. De wensen werden snel nog even doorgenomen. Naar huis en wachten op telefoontje. Komt die snel? Dan weet je het wel... een onverwacht malheur. Toch maar laten repareren dan. Daarna ophalen en we kunnen er weer een jaartje tegen.

prima, duidelijk communicatie en goede service

kon snel terecht. goede communicatie en service.

Betrouwbaar

Auto Bustin is een garage die betrouwbaar is en goede prijzen hanteert, ik kom er graag naar terug.

Uitstekend teamwerk !!

Als een goed geoliede machine!

Goede service, klantvriendelijk, zeer betrouwbaar, goede garage.

Auto Bustin een fijne garage. De service is top, klantvriendelijkheid 100%, afspraken worden altijd nagekomen, je wordt tijdig geinformeerd over de reparaties welke moeten worden uitgevoerd. Kortom zeer goede garage, gerund door betrouwbare, fijne mensen.

Werd heel goed geholpen.

Het probleem werd uitgelezen en daarna professioneel verholpen.

Duidelijke afspraak met aandacht voor klant en auto

Een nog onduidelijk defect wordt snel geanalyseerd. In goed overleg wordt passende aanpak besproken en afspraak gepland. Bij het ophalen blijkt dat men tevens kostenbesparend heeft kunnen werken. Dat wordt helder toegelicht en geeft vertrouwen.

super tevreden van hun diensten

Super tevreden Staan altijd klaar voor de klant, snelle service en heel vriendelijk Auto Bustin Posterholt RAAD ik iedereen aan.

Bumper deuk snel. ( 1 dag) en keurig gerepareetd. Sterk punt van Bustin blijft de communicatie Jestaat nooit voor vervelende verassingen

Top service!

Top service!

Prima service en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Prima service en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd. Zoals altijd!

apk en kleine beurt snel en goed uitgevoerd zoals afgesproken.

Vriendelijk personeel

Goed, vriendelijk.

Altijd een goeie ervaring, goede uitleg en goede service.

Goede service, redelijke prijzen en meedenkende mensen.

Zie boven, dat zegt alles

Een woord: prima

Deskundig, vriendelijk, vlot en accuraat

Snelle, goede, eerlijke service

ik ben gewoon heel tevreden.

Deze garage is voor iedereen aan te bevelen.

De afspraken worden correct nagekomen . De adviezen zijn steeds in het voordeel van de klant. Je wordt niet onnodig op kosten gejaagd.

Iedereen aan te bevelen

Op en top service, fantastisch familie bedrijf!!

Vakkundig vriendelijk

Er is altijd een oplossing voor elk probleem

prima service en meedenken

prima service , even navragen bij extra punten bij de beurt. laatst uitstekend een familielid in nood geholpen op stel en sprong.

Geweldige service. Ze denken mee. Goede communicatie

Geweldige service en Goede communicatie