Snel, vriendelijk, duidelijk

Snelle, vriendelijke service, ben dezelfde dag dat ik het probleem aan de auto meldde, geholpen. Kosten duidelijk en vooraf besproken.

zeer tevreden

noojt problemen

Top Service

Werken goed, aardige en nette mensen. Helpen meteen. Na apk bleek lamp kapot maakte ze meteen.

Fantastische service

Er is hun niks teveel zelfs de velgen werden nog blinkend schoon gemaakt door John zodat ik dat thuis niet zelf meer hoefde tedoen SUPER bedankt.

Goede service, goed advies en vriendelijk personeel.

Goede service, goed advies en vriendelijk personeel.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Je wordt geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel.

Goed en duidelijk

Zoals gewoonlijk prima

Volgens afspraak, goeie service

Kundig en zeer goede communicatie

De auto van onze dochter (ford fiesta) voor een onderhoudsbeurt afgegeven en erg tevreden over de werkwijze. Heldere en goede communicatie over hetgeen uitgevoerd moet worden inclusief een duidelijke prijsopgaaf. Afgaan op de technische kennis van de monteurs en staf zijn deze werkzaamheden erg vakkundig uitgevoerd. Heerlijk om zo'n kundig bedrijf in de regio te hebben. Vakwerk mannen.

Gewoon goed

Alles volgens afspraak. Geen problemen.

Zoals vanouds vertrouwd en goed

Ook dit jaar leveren ze vakwerk. Altijd bellen ze vooraf wat de kosten gaan worden.

Goede service, duidelijke communicatie.

Prettig.

weer goede service en goed advies

Persoonlijk, eerlijk en competent bedrijf, super!!

Een top bedrijf om een (oude) auto kopen! Bedankt Joep!

Gewoon goed.

Auto Bustin denkt mee.Zeker zo fijn!Mijn E- mail adres is veranderd in:[email protected].

Snel en adequaat

Fijne ervaring.

Goede service.

Top service, communicatie en klantgerichtheid tegen lage kosten

Beurt uitgevoerd zoals gevraagd, altijd telefonisch contact over de werkzaamheden. Geen onnodige extra kosten. De garage denkt met je mee. En netjes een mail beantwoord over additionele vragen ter informatie. Geweldige service!

Professioneel, Klantgericht en vriendelijk

Alles correct volgens afspraak uitgevoerd. Er wordt met de klant meegedacht en goed advies gegeven.

Super service !!

Altijd fijne samenwerking, kom nooit voor verrassingen te staan! Een goed geoliede machine!!!!

Goede ervaring, goed overleg

Wat aan de dure kant, maar goede service en fijn contact

Snelle en goede service.

100% tevreden

100% tevreden

Super garage

Service en vakmanschap leveren zoals van ouds.

Goed overleg ivm onderhoud.

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt