Deskundig advies afleveren van het werk met markt conforme prijzen

Deskundig personeel, open calculatie t.a.v. de opdracht waarbij alternatieve offerte wordt aangeboden. Uitvoering, correct volgens afspraak, klant wordt begeleidt, telefonisch en per mail op de hoogte gesteld van de lopende werkzaamheden en eventuele onvoorziene posten. Bij ophalen van de auto wordt er tijd voor uitgetrokken om uitleg te geven van de reparatie

Goede behandeling.

Goede afhandeling en op tijd.

service van de bovenste plank

goede voorlichting betreffende reparatie e.d.

Duidelijke informatie en degelijk werk

Ik wordt van te voren duidelijk geïnformeerd over wat er moet gebeuren en dit werk wordt vervolgens professioneel uitgevoerd

Hele goede service. Afspraak is afspraak

Ik heb in maart van dit jaar een gebruikte VW-up gekocht waar ik met veel plezier en vertrouwen in rijd. Na een melding een aantal maanden later over een rammelend geluid achter in de auto werd er notitie van gemaakt en is het probleem daarna snel opgelost. Nr. 1 in service wordt dus ook waargemaakt.

vakkundig en klantvriendelijk

Goed advies bij keuzemomenten inzake onderhoud en vervanging

Duidelijke uitleg, goede oplossing, super service

Marcel heeft mijn auto gekeurd, kwamen bij een aantal punten uit die niet oke waren. Deze punten goed aan mij uitgelegd waarna goede oplossingen geboden werden. Al met al super service.

Geweldige service aan huis!

Heel correct, deskundig en attent om ook een goede update te geven qua oliepeil meten en tijd bijstellen.

zeer goed

komen afspraken na en vertellen je wat er gedaan moet worden, melden ook wat het gaat kosten en als het niet direct nodig is melden ze dat ook

Vriendelijk ontvangst

Snel en goed geregeld.

Zoals elk jaar is het goed én vriendelijk!

Ander thema: het JAPANSE automerk maak t een grote en fatale inschattingsfout door de “vernieuwde” ASX te baseren op een Frans automerk!!!!! En dát m.b.t. tot 400.000 Europese Mitsubishi rijders op dit moment!

Snelle en duidelijke service gehad.

Auto gebravht voor een onderhoudsbeurt en APK. Ik werd gebeld en goed geinformeerd over de situatie van de auto en verolichte verbe******en. Kosten werden erbiij vermeld. Er wordt met de klant meegedacht over de wensen en adviezen meegegeven betreft aandachtpunten.

Top service

Top service

Super service en behulpzaam

Prettige communicatie en snelle service. Behulpzaam en meedenkend.

wij zijn al jaren een tevreden klant en hopen dat nog lang te mogen zijn.!

Vriendelijk personeel, deskundige monteurs.

Goede service!

Goede service, vriendelijk en niet te duur. Er wordt gekeken wat echt nodig is wat vervangen moet worden.

Vriendelijk duidelijke uitleg en redelijke factuur

Ben al 40 jaar trouwe klant. Ben altijd correct geholpen ook als er onverwacht iets kapot ging aan mijn auto.

Degelijk en zéér betrouwbaar!

Doen wat ze zeggen!!

Heel tevreden.

Als afgesproken gebeld om resultaat van de servicebeurt mede te delen. Wat is bij de volgende beurt raadzaam om te vervangen.Vrtg thuis gebracht!

Op en top klant vriendelijk en oplossingsgericht!

Nvt.

Super!

Super! Altijd vriendelijk en goeie zin. Altijd telefonisch overleg vóórdat de reparaties uitgevoerd worden. En mijn autootje rijdt weer als nieuw (al 13 jaar) nadat-ie bij Bustin is geweest. :)

Super service

Super service

Super en betrouwbaar

Ondanks de hoeveelheid werk hebben ze alles op alles gezet om onze camper toch op tijd klaar te hebben. Ze overleggen goed en geven duidelijk inzicht van de uit te voeren werkzaamheden. Geeft vertrouwen om weer zo goed mogelijk de weg op te gaan.

Goede service en vriendelijke behandeling

Ik werd op de gebeld over de rekening en de reparatie te bespreken dat geeft vertrouwen

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt