Afspraak is afspraak

Service gericht. Eerlijke en betrouwbare dienstverlening.

Perfect!

Ik ken geen ander bedrijf waar men zo correct, transparant, klantgericht en kundig als je wenst en verwacht hun diensten verleent. Een spoedje “even” zonder afspraak tussen de bedrijvigheid door verholpen. Was geen kleinigheid. Zelfde dag weer beschikking over mijn voertuig. Toppers!

uitstekend!

Heel goed en vlug gedaan konden we met de Wensbus weer verder!

Uitstekende service

Uitstekende service. Goed contact. Denken mee. Goede prijzen. Gewoon echte professionele vaklui in de werkplaats.

Uitstekende service

Uitstekende service waarbij kwaliteit en prijs in evenwicht zijn. De persoonlijke benadering maakt het geheel tot een bijzondere onderneming.

Tevreden, nieuwe klant!

Beurt aan mijn auto laten doen. Met zorg aan gewerkt.

Goede auto met duidelijk onderhoudsboekje gekocht tegen een marktconforme prijs

Zoals altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Al jaren klant, goede service, denken mee. Kom daardoor graag van Echt naar Posterholt. Top!

Vakmensen

Top garage, kundig en vriendelijk personeel

Top bedrijf

Goed en snel geholpen zeer vriendelijk

Goede service, na een check contact met mij opgenomen alvorens aan de werkzaamheden te beginnen met duidelijke uitleg een zeer goede richtptijs.

Zeer correct en snel geholpen

Mijn bus voor apk en auto van de zoon defect geen tijd maar toch tussendoor snel geholpen. Auto loopt weer als een zonnetje. Bedankt.

Goede kwaliteit/prijs.

Via een kennis hoorde ik dat de fa. Bustin ook caravans in onderhoud heeft. Op basis van zijn ervaring ben ik naar Bustin gegaan. Prima service!

Goed onderhoud .

Altijd vriendelijk en goede service.

Perfecte service in een uiterst prettige sfeer

Perfecte service in een uiterst prettige sfeer

gewoon prima

uitstekend

Zeer goed en betrouwbaar.

Heel vriendelijk en goede uitleg wat eraan moet gebeuren.

Uitstekend!

Eeeen grote familie met lekkere koffie!

Kundig en eerlijk bedrijf.

Heldere afspraken vooraf en betrouwbare service.

Vriendelijk, duidelijke uitleg, goede service!

Prima service en goede/concrete uitleg wat ze gaan doen. Al met al top service!

Super service en mmeedenkend

Er wordt meegedacht om tot een maatwerkoplossing te komen. Is iets niet nodig, dan wordt het niet gedaan of in elk geval overlegd op voorhand. Eerlijke en goede service!!

Superservice

Vriendelijk personeel, goede, eerlijke en snelle service !

duidelijkheid

Betrouwbaar familiebedrijf zoals er nog weinigen zijn. Hier staat de klant nog op nummer 1.

Uitstekende service met een persoonlijke benadering.

Banden wisselen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast even persoonlijke aandacht voor klanten en natuurlijk prima werk geleverd.

Prima service, vriendelijk en kundig personeel !

Prima ervaringen met dit bedrijf, altijd goed en zorgvuldig geholpen.

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt