Service van begin tot eind.

Zoals wij reeds jaren ervaren hebben is de zorg die aan onze caravan besteed wordt perfect en geeft ons een veilig gevoel om in de vakantie op weg te gaan.

Heel erg betrokken, heel fijn.

Staan voor je klaar en denken fantastisch mee.

Zeer meedenkend en klantvriendelijk!

Ik had problemen met de remmen laat in middag, meteen testrit + afspraak volgende dag voor reparaties. Goed overleg qua onderdelen die vervangen dienden te worden, zo gunstig mogelijke opties samen doorgenomen en overwogen. Deskundig en goede reparatie en uitstekende service geleverd door Marcel, Dennis en Pascal. Kom zeker terug, alvast afspraak voor APK gemaakt. Kortom zeer tevreden. Arthur

Prima Service

Goed overleg en je wordt heel goed geholpen .

Goede communicatie

Snel en altijd behulpzaam

Eerlijke en super service

Bij Bustin doen ze precies dat wat je bij een garage hoopt aan te treffen; ze geven een goed en eerlijk advies en overleggen op voorhand wat ze gaan doen. Zo sta je achteraf nooit voor vervelende verrassingen of onverwachte kosten.

Denken mee en doen wat ze beloven

Goede adviezen

Betrouwbaar, klantgericht en deskundig.

Zowel de medewerkers als de leiding van "Auto Bustin" zijn deskundig, klantgericht en deskundig. Betrouwbaar en klantgericht in die zin dat zij objectief advies verstrekken en de klant niet onnodig op kosten jagen (persoonlijke ervaring). Deskundig omdat zij (naast regulier onderhoud) zowel de nieuwe technische (transitie van benzine auto's naar elektrische auto's) als de marktontwikkelingen (veel vraag naar tweedehands auto;s) als maatschappelijke (milieu)ontwikkelingen in het oog houden en daarop anticiperen. (Conclusie n.a.v. gesprek met één van de eigenaren). P.s.: De koffie smaakt goed aldaar. :-)

Goed overleg met klant.

Zeer vriendelijk personeel. Goed overleg met de klant over de uittevoeren onderhoud/reparaties. Geen verrassingen achteraf. Top bedrijf!!!

Zeer goed.

Goede service en goed opgeleid personeel met uitstekende ervaring.

top

top

De werkzaamheden worden gedaan door vaklui.

Afspraak is afspraak

Service gericht. Eerlijke en betrouwbare dienstverlening.

Perfect!

Ik ken geen ander bedrijf waar men zo correct, transparant, klantgericht en kundig als je wenst en verwacht hun diensten verleent. Een spoedje “even” zonder afspraak tussen de bedrijvigheid door verholpen. Was geen kleinigheid. Zelfde dag weer beschikking over mijn voertuig. Toppers!

uitstekend!

Heel goed en vlug gedaan konden we met de Wensbus weer verder!

Uitstekende service

Uitstekende service. Goed contact. Denken mee. Goede prijzen. Gewoon echte professionele vaklui in de werkplaats.

Uitstekende service

Uitstekende service waarbij kwaliteit en prijs in evenwicht zijn. De persoonlijke benadering maakt het geheel tot een bijzondere onderneming.

Tevreden, nieuwe klant!

Beurt aan mijn auto laten doen. Met zorg aan gewerkt.

Goede auto met duidelijk onderhoudsboekje gekocht tegen een marktconforme prijs

Zoals altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Al jaren klant, goede service, denken mee. Kom daardoor graag van Echt naar Posterholt. Top!

Vakmensen

Top garage, kundig en vriendelijk personeel

Top bedrijf

Goed en snel geholpen zeer vriendelijk

Goede service, na een check contact met mij opgenomen alvorens aan de werkzaamheden te beginnen met duidelijke uitleg een zeer goede richtptijs.

Zeer correct en snel geholpen

Mijn bus voor apk en auto van de zoon defect geen tijd maar toch tussendoor snel geholpen. Auto loopt weer als een zonnetje. Bedankt.

Goede kwaliteit/prijs.

Via een kennis hoorde ik dat de fa. Bustin ook caravans in onderhoud heeft. Op basis van zijn ervaring ben ik naar Bustin gegaan. Prima service!

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt