Elke reparatie of onderhoud wordt op nut en noodzaak afgewogen. Erg goede communicatie hierover

Snel en vakkundig geholpen tegen een faire prijs.

Ik kom al 39 jaar bij hun, dat zegt denk ik genoeg.

Topservice en zeer klantvriendelijk

's-Morgens auto gebracht voor onderhoudsbeurt. Tussentijds even telefonisch overleg over airco-onderhoud. s'Middags auto weer in topconditie opgehaald. vakantie kan beginnen.

Deskundig en vriendelijk.

Had een kleine schade aan mijn auto. Er waren 2 mogelijkheden voor herstel.Werd mij duidelijk uitgelegd. Ben goed en vriendelijk geholpen.

Prima geholpen met apk en beurt

De gemaakte afspraken worden nagekomen en s’avonds staat de auto weer netjes gekeurd en een onderhoudsbeurt klaar. Voor meer-werk of te vervangen onderdelen wordt gebeld en de prijs meegedeeld. Vriendelijk personeel!

Uitstekend!

Vooraf wordt goed afgestemd. Als tijdens werkzaanheden blijkt dat vervsnging toch niet nodig blijkt (ondanks dat men hiervan tijdens vooroverleg was uitgegaan) worden deze wzh niet uitgevoerd en kosten dus bespaard. Dit is een correcte aanpak. Ook worden uitgebouwde versleten onderdelen getoond als bewijs.

prima service en tevens extra tijd voor vragen mbt het systeem

je wordt als klant op een sympathieke manier behandeld, waardoor je met plezier naar Auto Bustin gaat!

Zeer goede service ! En altijd in goed overleg !!

Top service

Ondanks de drukte toch snel geholpen en ivm gezondheidsklachten hebben ze mij naar huis gebracht.

Geweldige service

Super service snelle afhandeling meedenkend.

Prima garage, aan te bevelen

Vriendelijk en vakkundig bedrijf

Vriendelijk en vakkundig personeel

Klantvriendelijk en leveren goed werk af. Denken ook met je mee.

Klantvriendelijk en leveren goed werk. Denken ook met je mee.

Zeer goede service en klant vriendelijk

Altijd zeer behulpzaam en mee denkend. Goede prijzen en kwaliteit en kennis van zaken.

tevreden!

Het ontvangst is heel vriendelijk en behulpzaam. Men is serieus bezig met het bedrijf.

fantastisch

Zoals ik gewend ben, fantastisch

Duidelijke communicatie over de prioriteiten en aandachtsgebieden van het voertuig

Er is altijd sprake van een duidelijke inventarisatie van de geconstateerde gebreken en of aandachtsgebieden. Dit in combinatie met een duidelijke reportage vorm waarin de prioriteiten en aanbevelingen verwoord zijn. Hieruit kan dan door de aanvrager / eigenaar voertuig dan zijn eigen keuze gemaakt worden. Dit werkt voor mij heel prettig en overzichtelijk, er is altijd een duidelijke communicatie over de te verwachten kosten. Service gerichtheid van het team en het meedenken binnen de mogelijk en onmogelijkheden en daarin de klant betrekken is 1 van de sterke punten van de Bustin organisatie.

Ben al vele jaren klant, zijn duidelijk over reparatie prijzen, klantvriendelijk en geduldig

top

top

Het onderhoud weer snel en vakkundig uitgevoerd.

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam

Zeer gemotiveerd team.

Gebeld met een probleem en werd gelijk geholpen.

Service zoals het hoord....

Super geholpen, komen afspraken na enz enz....

Top bedrijf al meer dan 40 jaar klant

Deskundige garage. Eerlijke uitleg over de kosten. Directe service bij onvoorziene omstandigheden. Gastvrije ontvangst met humor. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare garage.

Prima service!

Prima service. Toppie!

Vakkundige mensen, goeie service en gezonde sfeer in de garage

Vakkundige mensen Goeie service Goeie adviezen Laten een gezonde werksfeer zien

Roermondseweg 60