geweldige service. Top geregeld.

Deze vermelding behoeft geen nadere omschrijving.

goede servies. word altijd goed geholpen en als er iets bezonders is word er altijd van tevoren gebeld. wij zijn zeer tevreden

Zeggen wat ze doen , en doen wat ze zeggen .

Zie hierboven

Correcte en prettige samenwerking

Correcte en prettige samenwerking

Goede, eerlijke service

Geven eerlijk advies, komen afspraken na

Je word goed eerlijk en snel geholpen

In mijn ogen een eerlijk goed bedrijf die je eerlijk uitleg geeft je telefonisch op de hoogte houd en een eerlijke prijs berekend

Uitstekend en meelevend

Wordt sterk aanbevolen

Ongekende service

We kwamen langs de weg te staan met pech. Waar onze “eigen” garage aangaf dat er een nieuwe versnellingsbak in moest en we daarna een dramatische slechte service ontvingen, kwamen we uit bij Bustin. Deze heren hebben alles gedaan om onze auto weg te krijgen bij de voorgaande garage en hebben tot in detail gekeken naar het probleem en de verschillende mogelijkheden om het op te lossen Mijn ervaring is: bij Bustin kijken ze echt goed naar de situatie en mogelijkheden. Deze goede service vind je niet vaak meer!

Geweldige service en snel

Auto van mijn dochter moest apk en beurt. Helaas moesten 2 remslangen vervangen worden. Om de wacht tijd te verkleinen hielpen extra monteurs mee. Dat ging snel. Geweldig dat men meedenkt!

Deskundig en vriendelijk

Kwam voor een checkup van de auto ( oldtimer) en kreeg uitgebreid uitleg en eerlijk advies. Zo hoort het !!!

Klantvriendelijk .vakmensen

Ze zijn heel duidelijk tegen over de klant weten waar over praten.

Serieus bedrijf. Ben goed geholpen

Een zeer goede service

Een garage waar je graag terug komt.

Zeer deskundige mensen, denken in het belang van de klant en komen alle afspraken 100% na.

Al 15 jaar ben ik in het bezit van een Ford oldtimer van bijna 60 jaar oud. Via een advertentie in de krant kwam ik in contact met Autobedrijf Bustin. De auto moest op vele vlakken stevig onder handen genomen worden. Geen andere garage heeft me hierbij kunnen helpen, vanwege de tijd en onderdelen die moeilijk te verkrijgen zijn. Autobedrijf Bustin heeft een zeer gedetailleerde offerte (scan) gedaan voor de aanpak. Hebben een uitgebreid netwerk dat de juiste onderdelen levert.Het resultaat is verbluffend. Motor loopt als nooit van te voren,en met vertrouwen en een blij gevoel naar huis gereden. Gezien het extra werk vielen de kosten nog best mee. Ik kan dan ook iedereen aanraden die hun oldtimer goede zorg wil bieden met hun uw plannen te bespreken. Dank aan Joep, Dennis, Marcel en iedereen voor jullie betrokkenheid en graag tot ziens! Marco Zinken Buchten(L)

goede en snelle service

goede en snelle service en goed advies.

Korte communicatielijnen

Afspraak is afspraak.

Telkens top service, beter kan niet

Mijn huidige ga ik verkopen; kleine lakschade. Ik kom informeren op hoeveel waardevermindering ik ongeveer moet rekenen bij verkoop. Marcel komt ongevraagd de schade nagenoeg herstellen. Super

Wederom prima service.

Super goede service en heel tevreden.

Klantenservice prima

Begrijpelijke uitleg uitgevoerde werkzaamheden

Noojt problemen en alles correct afgewerkt

100 procent tevreden

zeer goed

goed geholpen en duidelijke uitleg,

Uitmuntende service !!

Bij dit bedrijf weten ze nog wat klantvriendelijk is en correcte afhandeling van service. Bedankt, kom graag bij jullie terug.

Hele fijne en goede service

Al jaren een hele goede service. Heel behulpzaam, altijd vriendelijk.

Zeer positief!

Mijn rechter band was langzaam aan het lekken toen ik naar huis reed. Thuisgekomen was het bijna leeg. Mijn buurman raadde jullie aan omdat hij ook een goede ervaring met jullie had. Ik belde jullie meteen maar omdat het weekend was konden jullie pas maandag ochtend komen. Zo gezegd en zo gedaan op maandag werd mijn band afgenomen en naar de zaak gebracht en gelukkig kon het worden gemaakt! Het werd weer op mijn auto gemonteerd en dat allemaal voor zeer weinig geld! Ik was zo gelukkig met de professionele aanpak en hulp! Een echte aanrader dus. Bedankt.

Heel tevreden

Bedankt voor de goeie service en informatie

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt