Je wordt altijd goed geholpen. Zeker als het gaat om kleine reparatie die worden indien mogelijk direct verholpen. En als je al moet wachten staat er altijd een kop koffie voor je klaar.
Uitstekende service
Prima. Klantvriendelijk.Eeerlijk.Betrouwbaar.
Helemaal niks mis mee.
Heel tevreden!!!!
Voor mijn schoonvader die een hooge dwarsleazie heeft hebben we Bustin benaderd om voor ons een geschikte Rolstoelauto te zoeken. Nou, dit is zeker gelukt mede door de kennis en expertise van de dhr. Bustin. Alles perfect verlopen, mijn schoonouders kunnen zich weer vrij verplaatsen. Voor mij een aanrader op het gebied van aanschaf/service van u auto.
heel positief altijd goeje informatie over reparatie of aankoop een aanrader voor iedereen die een betrouwbare garage zoekt.
Het een bedrijf is dat de klant centraal stelt. Service is 100%, snel en doeltreffend
Bij pech snelle service, ook buiten de werkuren. Sneller ter plaatse dan de Wegenwacht
De service bij dit autobedrijf top is. Als er een onderdeel defect was lieten ze het onderdeel zien wat er kapot aan was. De prijs/kwaliteit is wel in orde. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Echt een aanrader
de hieronder genoemde punten allen heel hoog scoren!!!
de service prima is en er werkelijk meegedacht wordt. geen poespas.
mijn vaste garage is en ik hier altijd klantvriendelijk geholpen wordt en ze hebben hier goede vakkennis en denken met je mee