Goed, vriendelijke medewerkers en service gericht

Goed, snel, vriendelijke medewerkers en service gericht

Écht no. 1 in service!

Voor een onvoorzien probleem aan onze Prinsenauto hebben we contact opgenomen met Bustin, waar ik al jaren klant bent. Ondanks de drukte konden we er toch snel terecht. Het probleem is vakkundig verholpen na duidelijk onderling overleg. We kunnen weer veilig met het Prinselijk gezelschap rondtrekken in regio Roermond. Team van Bustin, enorm bedankt!

Deskundig geholpen door vriendelijk personeel.

Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

kort en krachtig, snel en duidelijk

mét humor

Vriendelijk personeel, super service

Altijd meedenkend, goede service, vriendelijk Ik beveel dit bedrijf graag aan . Voor ons is dit bedrijf intussen de garage voor ons gehele gezin

Goede garage, super service

Als er iets met je auto is, hoef je maar te bellen en je kan direct terecht. Super service.

Betrouwbaarheid en Klantvriendelijkheid

Na een vervelende schade aan mijn bijna nieuwe auto heeft firma Bustin dat efficiënt en snel opgelost. Ook met een passende leenauto werd ik ontzorgd tijdens de dagen dat mijn auto voor reparatie in garage moest staan.

Goede service en communicatie

Alles was erg goed verlopen. Er werd goed gecommuniceerd met mij over de reparatie en wist precies waar ik aan toe was.

Betrouwbaar

Leveren keurig en goed werk. Goed overleg vooraf bij extra calamiteiten. Betrouwbaar bedrijf.

Transparante service!

Als de auto in onderhoud komt wordt er vantevoren overlegd welke reparaties gedaan worden of noodzakelijk zijn. Op de website vind je al een indicatie van de kosten voor een onderhoudsbeurt en wat er zoal gedaan wordt.

Betrouwbaar- service en kwaliteit, klant vriendelijke en een goede prijs.

Service-Kwaliteit- komt afspraken na.

goede service

goede service geen klachten

Als vanouds, betrouwbaar.

Altijd eerlijke diagnose en goede service

Heb mijn auto’s al 22 jaar bij hen in onderhoud

uitstekende service

snelle en correcte service

heldere en vriendelijke communicatie, vlotte service van hoge kwaliteit

zie boven

Uitstekende service

Goed geholpen en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de eventuele kosten.

Alles prima

Reparatie ging perfect.

Prima, uns schnel.

Goede raming van de kosten. En een tussentijdse Update gegeven van de voortgang. Heb de vervange onderdelen zelf nog gezien. Bustin bedankt

Netjes bellen voor er iets gerepareerd word , dan kom je niet voor verrassingen te staan. Heb het elders wel eens anders meegemaakt.

goede service en deskundige medewerkers.

goed.

Uitstekende service.

Klantvriendelijke en meedenkende medewerkers.

Prima service.

Roermondseweg 60