Heel goed, snel, positief en vertrouwd; gaat zo door!
De garage waar de auto van mijn vriendin voor heen in onderhoud was, kon de storing niet vinden. Garage Bustin wist de storing direct te verhelpen. Ook deze auto gaat nu in volledig onderhoud bij garage Bustin.
Men kan hier goede afspraken maken voor onderhoud en of APK EN bij reparaties of storingen wordt men zo spoedig mogelijk geholpen
Persoonlijke en betrouwbare garage, waar je niet bang hoeft te zijn dat ze je (financieel) een oor aan naaien.
Ik ben al 29,5 jaar klant, dat zegt genoeg.
Reeds sedert ca. 25 jaar goede ervaringen met Auto Bustin en diens voorganger. Na soms enkele jaren afwezigheid in verband met garantieverplichtingen elders, steeds weer hier teruggekomen. Hier geen dure volle showroom, maar wel direct contact met degene die je auto repareert. Ook goede uitleg van wat er moet gebeuren en zo nodig tussentijds telefonisch contact. Enkele monteurs werken er al zeer lang, het verloop is dus gering.
Het feit dat we al meer dan 30 jaar klant zijn spreekt toch voor zich.
Deskundig, eerlijk advies, persoonlijk.
Super tevreden!Kwam met probleem wat vlgs mijn oude garage een dure reparatie zou zijn. Na onderzoek door Bustin bleek probleem te liggen in de accu. Dus geen dure reparatie. Heeft me honderden euro\'s gescheeld.
Ook al krijg je een leenauto mee, sinds vijf jaar loop ik graag een uurtje om mijn auto in hun handen te geven.
Correct, volgens afspraak en vriendelijk
alleen maar positief
Ondanks het feit dat ik er alleen voor een APK-keuring naartoe ga (onderhoud doen we normaal gesproken zelf), behandelen ze je als een volwaardige klant en is de service en deskundigheid uitstekend. Zeker aan te bevelen.
Prettig in de omgang, goed afspraken mee te maken. Altijd goed overleg over te verwachten en onverwachte (extra) koste9n. Denken goed mee. Goed georganiseerde banden wisseldagen.