Wij zijn erg tevreden over de manier van werken en over de service die ze bieden. wanneer wij een probleem hebben met de auto kunnen wij zo naar de werkplaats rijden en er wordt direct tijd gemaakt om ernaar te kijken. Ook bij een onderhoudsbeurt is de service prima. We worden netjes thuis afgezet nadat we de auto gebracht hebben en ook weer thuis opgehaald wanneer de auto klaar is. Over onverwachte reparaties tijdens een onderhoudsbeurt wordt altijd eerst gebeld.
We komen hier al jaren en zijn dik tevreden over deze garage.
Ik ben al enige jaren klant bij Auto Bustin en heb volledig vertrouwen in de deskundigheid van het personeel. Bij evt. reparaties is altijd eerst overleg en krijg ik een indicatie van evt. kosten, hierbij krijg ik nooit het gevoel dat men mij iets aanpraat. Kortom: goed autobedrijf.
Betrouwbaar bedrijf met een zeer goede service
We ziij erg tevreden met dit bedrijf
Betrouwbaar, prettig, vriendelijk, goede service! Wat betreft die deskundigheid vertrouw ik helemaal op ze; heb daar echt geen greintje verstand van... Dus Super!
Goede en snelle service
Zoals altijd prima service